Kaspersky antivirüs verimli bir şekilde nasıl kullanılır?

Jestiny

Femtopat
Daha fazla  
Kaspersky satın aldım ama tam verimli nasıl kullanırım, nelere dikkat etmem lazım? Açıkçası biraz bilgisizim özellikle bir dosya yükleyeceğim zaman bunda virüsü var mı yok mu nasıl kontrol ederim veya aynı şekilde bir siteye girmeden önce virüs var mı yok mu diye? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kaspersky satın aldım ama tam verimli nasıl kullanırım, nelere dikkat etmem lazım? Açıkçası biraz bilgisizim özellikle bir dosya yükleyeceğim zaman bunda virüsü var mı yok mu nasıl kontrol ederim veya aynı şekilde bir siteye girmeden önce virüs var mı yok mu diye? Yardımcı olursanız sevinirim.
Programda zaten gerçek zamanlı koruma bulunuyor. Zararlı tespit edildiği an erişimi engelleyecektir. Ek bir ayar yapmanıza gerek yok. Standart kullanıcılar için optimum ayarlar yeterli olacaktır.

Kaspersky otomatik tarayici uzantisi yukluyordu zaten. Dosya indirince taramak icin dosyaya sag tiklayin ve "Viruslere karsi tara"yi secin.

Tarayıcı uzantısı reklam engelleme özelliği için. Uzantı olmadan Web Koruması çalışabiliyor.

Bunu bilmiyordum. Çok yararlı bir bilgi. Sanki gerekli gibi zorla yükletmişti Kaspersky. Ama anladığım kadarıyla veri toplamaları da engelliyor uzantı. Bunu uzantısız yapabiliyor mu?

Bunu uzantısız yapabiliyor mu?
Hayır ama onun için bu iki uzantıyı kullanabilirsiniz.

Hayır ama onun için bu iki uzantıyı kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim fakat Kaspersky uzantısı aynı şeyi yapıyorsa gerek yok bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı