Kaspersky güvenilir midir?

Syremix

Centipat
Katılım
16 Temmuz 2021
Mesajlar
113
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar dostlar bir yıla yakındır bilgisayarımda yaşanan bazı problemlerden dolayı kullanmıyorum .bu hafta bu problemleri çözdüm ve format attırıp internetten temiz bir key alıp kullanmaya başladım .ilk işim ise eskiden kullandığım ve memnun kaldığım av programımı Kaspersky'ı indirmek oldu ancak bugünlerde Kaspersky Rus hükümetine çalışıyor diye bir haber gördüm. doğruluğundan ve haberin kaynağını hakkında bir bilgim olmasa da aklıma takıldı 2021'de Kaspersky hala güvenilir midir ve bir de önerebileceğiniz ücretsiz başka av programları var mıdır? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar dostlar bir yıla yakındır bilgisayarımda yaşanan bazı problemlerden dolayı kullanmıyorum. Bu hafta bu problemleri çözdüm ve format attırıp internetten temiz bir key alıp kullanmaya başladım. İlk işim ise eskiden kullandığım ve memnun kaldığım av programımı Kaspersky'ı indirmek oldu ancak bugünlerde Kaspersky Rus hükümetine çalışıyor diye bir haber gördüm. Doğruluğundan ve haberin kaynağını hakkında bir bilgim olmasa da aklıma takıldı 2021'de Kaspersky hala güvenilir midir ve bir de önerebileceğiniz ücretsiz başka av programları var mıdır? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.

Gúvenilirdir.
 
Yıllarca ESET ve Avira kullandım. Avira sistemi çok yorar. ESET orta hafif ama yetersiz. Bitdefender 'i övüyorlar genelde. Şu 7-8 yıldır antivirüs kullanmıyorum. :)
 

Teşekkürler cevabınız için:)

En iyi güvenlik uygulaması o zaten diğerleri öylesine yapılmış hani belki biri gelirde bizim yüzümüze bakar amacı.

Weblerden gelen virüsleri anında yakalayıp siliyor birçok kez bilgisayarıma virüs bulaşmasını egelledi ancak haberi görünce evhamlı birisi olduğum için sorayım dedim cevabınız için teşekkürler.

Yıllarca ESET ve Avira kullandım. Avira sistemi çok yorar. ESET orta hafif ama yetersiz. Bitdefender'i övüyorlar genelde. Şu 7-8 yıldır antivirüs kullanmıyorum. :)

Aslında çok sağda solda gezmeyen biri için pek de gerekli olmayabilir antivirüsler ben gene de öylesine indiriyorum dursun bir köşede misafir çocuklarından korusa gene iş yapar kuzenim oyun oynayacak diye PC'ye trojan bulaştırmıştı Kaspersky hemen karantinaya almış sağ olsun işte böyle durumlarda da olsa işe yarayabiliyor:)

Aman hocam çok önemli bilgilerinizi Rusya'ya satarlar😒(!)

Çok haklı bir tepki göstermişsiniz zaten verilerimiz sağda solda geziyorlar ama gene de evhamlıyımdır biraz bende sorayım dedim :)
 
Son düzenleme:
Evet, sağlam Anti-Virüs yazılımıd. R

Teşekkürler yanıtlarınız için son bir şey sormak istiyorum da Kaspersky'in Kaspersky protection adı altında bir tarayıcı eklentisi bulunuyormuş sizce bu tarayıcı eklentisini kullanmalı mıyım? Verileri okuma ve değiştirebilebiliyormuş ben çok gerekli bulmadım bence av programının bulunması yeterli gibi geldi sizin düşünceleriniz nelerdir?
 
Teşekkürler yanıtlarınız için son bir şey sormak istiyorum da Kaspersky'in Kaspersky Protection adı altında bir tarayıcı eklentisi bulunuyormuş sizce bu tarayıcı eklentisini kullanmalı mıyım? Verileri okuma ve değiştirebilebiliyormuş ben çok gerekli bulmadım bence A-V programının bulunması yeterli gibi geldi sizin düşünceleriniz nelerdir?
Sitelerin güvenlik durumu hakkında diye biliyorum, size kalmış.
 

Geri
Yukarı