Kaspersky Yüksek İnternet Kullanımı Sorunu

PoisonMath

Megapat
Yer
Osmaniye
Telefon internetinde girdiğim için zaten internetim yavaş ve pingli durumda. Program 10 saniyede bir ufak bir indirme yapıp tekrar bırakıyor. O arada zaten kötü olan pingim ve yavaş olan internetten dolayı oyunda sıkıntı yaşıyorum. Ne indiriyor bu program, nasıl engelleriz? Veritabanı güncellemesi manuel durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Görüntüsü (4).png

Raporlarda da bir şey de kullandığını göremedim dakikada en az 1 kere böyle bir internet kullanımına girişip duruyor. İnternetin gücü düşük olmasa dert etmeyeceğim ama yaylalıkta olduğum için şebekeler sıkıntılı. Yapabileceğim bir şey var mı acaba. Ebeveyn denetiminden uygulamanın internet kullanımını engelleyemedim. Eklenmiyor oradaki listeye.

Ebeveyn denetiminden uygulamanın internet kullanımını engelleyemedim. Eklenmiyor oradaki listeye.
Eklemen için neyin kullandığını bilmen gerekli. Bilmiyorsan zaten eklemeye yanaşmak abes.
Raporlarda da bir şey de kullandığını göremedim dakikada en az 1 kere böyle bir internet kullanımına girişip duruyor.
Göstermesi lazım iyice araştırın linkleri doğru okuyarak.

Bir virüs programı neden dakika başı internet kullanımı ihtiyacı duyar. Veritabanı güncel olduğu halde kullanıyor. Ebeveyn denetimindeki internet kısıtlamayı zaten denedim. Eğer programın internetini kısıtlamaya yarıyorsa ki bende yaramadı hala program indirme yada internete bağlanma derdinde. Format atmadan önce böyle bir sıkıntısı yoktu.Ne derdi varsa tek seferde indirsin bitirsin bu zamana kadar memnun olarak kullandım. 2 gündür sinir etmekten başka bişeye yaramadı. Raporlarda göstermesi lazım dediniz internet kullanımına dair bir şey göstermiyor orada. Ekran görüntüsünüde paylaşayım. En son yaptığım veritabanı el ile benim yaptığım. Koruma ile alakalı birşeyler mi kullanıyor diye baktım. Onları kapatıncada internetle alakalı birşeyler yapıyor. En iyisi silip yeniden kurmayı denemek gibi duruyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    11,4 KB · Görüntüleme: 78
  • Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    22,9 KB · Görüntüleme: 69
Ben galiba anlatamadım. 24 saat boyunca sürekli indirme yapan virüs programımı yapmış bunlar, ilginç bir şey açıkçası diyecek laf bulamıyorum. Biraz bekleyelim bakalım duracaktır elbet bir gün.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı