Kaspersky'e yaptığım virüs testi sonucu

Hocam kusura bakmayın hakkınızı helal edin ya cidden durduramamış.

Bildirebilirsiniz Kaspersky sitesinden.

Diğer av lerle de test yaptınızmı?

Antivirüs alacak arkadaşlara yardımcı olur diğerleriylede yaptıysanız
Evet. Windows Defender ve EsetNod32 bulamıyor. Arcabit buluyor.

Bitdefenderda bulamıyor.

İsteyen varsa bu virüsü silme programı yapabilirim. Birisi bulup yayar. Siz de bu programla silersiniz.

Sildim virüsü Manuel. Şimdi geliştireceğim biraz daha. Kanser virüs olacak.

Manuel olarak sildim.

Takır takır çalışıyor şimdi. Ekran kaydetme programıda yavaşlatıyordu ama en çok virüs.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videolar çok uzun hocam, şu an izleyemeyeceğim. Ama bahsettiğiniz gibiyse tebrik ederim. Anında Kaspersky'e ulaştırın ki biz patlamayalım :D
Buna bak. Daha kısa. Birde geliştirdim. Eskisinden bilgisayarı yeniden başlatın silmek için diyordu. Şimdi ise iki açığı birleştirip yaptım. Kaspersky'e mail attım ve forum. Yanıt gelir mi bilmiyorum. Yeniden başlatırken arka planda bir şeyler yapıyor.

Son düzenleme:
Vallahi hocam helal olsun 👏 McAfee Norton ESET gibi en iyi frimalarlada test etmeni bekliyoruz çok Kaspersky fan boy var forumda bu avler genelde iyi bilinmiyor bilmeyen arkadaşlara yardımcı olur.

İnceleme yapabilirsiniz bu konu hakkında.

Merak ediyorum JavaScript ile mi virüs yaptınız bu virüs yazmayla alakalı da bir rehber yapabilirsiniz.

Vallahi hocam helal olsun 👏 McAfee Norton ESET gibi en iyi frimalarlada test etmeni bekliyoruz çok Kaspersky fan boy var forumda bu avler genelde iyi bilinmiyor bilmeyen arkadaşlara yardımcı olur.

İnceleme yapabilirsiniz bu konu hakkında.

Merak ediyorum JavaScript ile mi virüs yaptınız bu virüs yazmayla alakalı da bir rehber yapabilirsiniz.
Virustotalde bulamıyorlar. ESET bulamıyor. Norton bu virüsün ilkel halini bile bulamıyordu. McAfee virustotalde bulamıyor ama açınca bulabilir belki. Test etmedim öyle. Şimdi geliştirdim ya. Hybrid Analysis atamam ama eski versiyonunu atabilirim. Hybrid Analysis yapmayıda engelliyor son versiyonu. Öyle bir virüs. Sebebi sürekli döngüye sokması ve bilgisayar kapanması. İlk versiyonu kapatmıyor fakat kastırıyor. VBS script ile yaptım. Virüs yapımını atsam silerler. Önceden denemiştim bir konuda.

McAfee daha sezgisel olduğu için engelleyeceğini düşünüyorum nortona şaşırmadım 🙃

Belki biraz daha geliştirip Windows profil resmini değiştirebilirim. Kaspersky'i kaldırdım. McAfee ne diyecek bakalım.

Ama şöyle bir şey de var, bilgisayara zarar vermiyor çünkü sadece döngüye sokuyor sistemi açıp kapatıyor vb. Anladığım şey bu. Yanlışsa düzeltin lütfen. O yüzden virüs programları dikkate almıyor olabilir.

Her şekilde zararlı yazılım oluyor ama BitDefender falan bulmuş kıs ortada yok.

Ben BIOS virüsü yapmıştım. Başta bulamıyorlardı ve sonra fark edildi. Bu zarar veriyordu.
Ama şöyle bir şey de var, bilgisayara zarar vermiyor çünkü sadece döngüye sokuyor sistemi açıp kapatıyor vb. Anladığım şey bu. Yanlışsa düzeltin lütfen. O yüzden virüs programları dikkate almıyor olabilir.
Onun dışında sürekli CPU harcıyor. Sürekli program açıyor. Bilgisayar açmasını engelliyor. Program fark ediyor ama virüsü silemiyor. Eski versiyonu olan videoya bak. PUA:Trojan.generic demiş. Garantiye almak için sürekli yeniden başlat kodu ekledim. Görev yöneticisini açmayı çalışırken bilgisayar kasıyor veya engelliyor fare. Bir şey yaparken fare sürekli dönüyor. Bir şey yazarken yavaş yazıyor ve kasıyor baya. Bazı şeyleri yapamıyorsun kasıyor diye. Fakat yeniden başlattığı için fark edilmedi.

Birde virüs silmeue çalışırken System32 bilmem ne dosyası bulunamadı sürekli diyordu (2. Testte ama video kayıtlı değil.)
Ben BIOS virüsü yapmıştım. Başta bulamıyorlardı ve sonra fark edildi. Bu zarar veriyordu.

Onun dışında sürekli CPU harcıyor. Sürekli program açıyor. Bilgisayar açmasını engelliyor. Program fark ediyor ama virüsü silemiyor. Eski versiyonu olan videoya bak. PUA:Trojan.generic demiş. Garantiye almak için sürekli yeniden başlat kodu ekledim. Görev yöneticisini açmayı çalışırken bilgisayar kasıyor veya engelliyor fare. Bir şey yaparken fare sürekli dönüyor. Bir şey yazarken yavaş yazıyor ve kasıyor baya. Bazı şeyleri yapamıyorsun kasıyor diye. Fakat yeniden başlattığı için fark edilmedi.

Kaspersky yüzünden oldu bence. Bilgisayarı bozuyor silmeye çalışırken.

Her şekilde zararlı yazılım oluyor ama BitDefender falan bulmuş kıs ortada yok.
Bitdefender gelişmiş halini bulamıyor.

McAfee yüklenemedi. Yine deniyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı