Kaspesky vs Malwarebytes

Doğru ayarlamaları yaparsanız, ikisi birlikte çok iyi gider.

Kaspersky İnternet Security aktif koruma için daha iyi bir seçenek. Veritabanıda geniş ve uzun yıllardır art arda ödüller kazanan bir program.
Günlük kullanım için Kaspersky daha iyi koruma sağlar. Ama derseniz ben bunu normal şartlar altında kapatıcam ara sıra açar taratırım o zaman sıkıntı olabilir. Çünkü Kaspersky'nin iyi olduğu kısım zararlılar daha sisteme bulaşmadan engellemek.
Malwarebytes ise bir Antimalware ve pasif koruma için daha iyidir. Mesela diyorsanız ben çok meşakatli sitelere girmiyorum arada sırada açar tarama yapar kapatırım o zaman Malwarebytes tam size göre.

Günlük kullanımda Kaspersky kullanmanızı ayda 1 veya 2 kere Malwarebytes intirip PC yi taratmanız tavsiyemdir.
Zaten ikisi tam olarak aynı tür program değil.

Bilgisayarin yormayan Kaspersky ama güçlü antivirus diyorsan malware bulmadığı virus yok.

İyidir ama malware kadar degil malware bir tarama yapar 10dk PC'yi kullanamazsin o derece her yere bakar.

Windows dosyalarina dahil.

Güvenlik konusunda ki bilgi kirliliği 1- Malwarebytes antivirüs değil antimalwaredir 2- iyidir ama Malwarebytes kadar değil demeniz yanlış bilgidir farklı şeylerdir karşılaştırılamaz 3- ve ikisini birlikte kullansan PC falan çökmez.

Yazilanlarin cogu yanlis bilgilendirme. AM/AV ayrimi artik kalmadi, Kaspersky zararlilari algilamada her yonden daha basarili bir yazilim. Malwarebytes bazi inatci PUP'leri tespit etmesi (edebilmesi degil) sebebiyle ikincil bir tarama araci olarak kullanilmaya uygun yine de.
Yani söylediklerim yanlış mı :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı