Katana Zero incelemesi

594123

Decapat
1-2 tane konu açılmış zaten bu oyun üzerine, ben de yazayım dedim. Oyunu az önce bitirdim ve 4,3 saatim var. Oyunu ilk aldığımda fazla bir şey beklemiyordum sadece aksiyon falan olur sanıyordum fakat hikayesi o kadar derin ki... Oyunu oynadığımda dediğim ilk şey "piksellerin bu kadar harika şeyler yapabileceğini bilmiyordum" du. Zaten indirimde şu an bence hemen alın. Indie oyunlar arasından en iyisi olabilir.

Taş gibi bir oyun. Şarkılar mükemmel, aksiyon, oynanışı falan da çok hızlı, taze tutuyor. Hikayesi de tam olsa mükemmel olacaktı.

DLC de gelince mükemmelliğe erişecek umarım. Ayrıca Hard Mode'da speedrun yapmanızı DLC gelince ölmeden geçersiniz :D.

1-2 tane konu açılmış zaten bu oyun üzerine, ben de yazayım dedim. Oyunu az önce bitirdim ve 4,3 saatim var. Oyunu ilk aldığımda fazla bir şey beklemiyordum sadece aksiyon falan olur sanıyordum fakat hikayesi o kadar derin ki... Oyunu oynadığımda dediğim ilk şey "piksellerin bu kadar harika şeyler yapabileceğini bilmiyordum" du. Zaten indirimde şu an bence hemen alın. Indie oyunlar arasından en iyisi olabilir.

Aynı zamanda zor (zor modu bitirdim ).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı