Kavga başlatan kişiye karşı ne yapılmalı?

Gerçi polise falan da gitsen bir şey yapmazlar. Ülkedeki her şeyi kendin halledeceksin. Kafasında yürüyor. Ben sizin yerinizde olsam 4-5 kişi toplar, ben de tenha bir yerde sıkıştırıp ağzını yüzünü dağıtırdım fakat doğru değil.
Yanınızda biber gazı vs. şeyler bulundurun eğer size saldırıp bir şey yapamazsanız.
 
Arkadaşlar merhaba.
Konu troll değil, lütfen troll yorum yapmayınız.

Bir abim vardı, dükkanı vardı bir tane. Yanında bir tane de manav vardı. Bu abime geçenlerde malzeme geldi kamyonla. Malzemeleri indirmek için aracı dükkanın önüne park ettiler, haliyle manavın da önüne geldi. Manav sahibi abime kızdı bağırdı vs. Sonra bunlar kavga etmeye başladı. Kavganın ardından bir sonraki gece bu manavın oldu abimi dövdü. Tenha bir yerde sıkıştırmış ve bayağı kötü dövmüş. Döven kişi boksör ve uzman çavuş. Adam döverken eline sopa odun vs. ne gelirse vurmuş.
Abim komadaydı, yeni çıktı. Göğüs kafesinde kırıklar var.

Bu kişiye ne yapılmalı? Nasıl bir önerileriniz olur?

Moderatörlerden ricam, konunun onaylanması. Konu troll değil, gerçekten yaşandı.
Gidin polise hiç uğraşmayın.
 
Hocam sakın o kişiye darp vs. uygulamayın direk arkadaşların önerdiği gibi dava açın darp raporu alın. Yoksa haksız duruma düşersiniz. Bir hiç uğruna gidip şiddet uygulamanıza gerek yok. Başınıza iş açarsınız.
 
Demin yazdığım silinmiş, hocam dava açın açmasına da benim gördüğüm bu şekilde hapse girenler max 2 ay sonra falan çıkıyorlar. Çıktıktan sonra sizi yaşatmayabilirler. Kendiniz bir şeyler yapmanız lazım. Benim bir arkadaşıma artislik yapmışlardı. Sanayi de 7 kişi pataklamıştık. Özür diletmiştik. Siz de böyle yapın bence.
 

Geri
Yukarı