Deader
Hectopat
Okul içinde bir arkadaşım montumu durduk yere yırttı. Neden diye sordum cevap vermedi. Derste beni tahrik etti. Ailevi değerlerime sövdü. Okul çıkışı törenden sonra bahçede tuttum. Konuşurken üstümüze yürüdü. Kendisine konuşmaya çalıştığımı anlattım ve hemen sonra ben ve arkadaşıma saldırdı. Bizde kendimizi savunurken burnu kırılmış. Darp raporu aldığını duydum. Çocuk şubeye oradan da adliyeye gittim. Savcının odasına girdik. Arkadaşım olayı böyle anlattı ve serbest bırakıldığını söyledi. Sonra ben girdim beni hiç dinlemedi. Arkadaşınla aynı ifademi dedim evet dedim bir şey soruyor tam cevap vereceğim konuşuyor ve beni asla konuşturmadı. Sonra ben ve arkadaşıma adlı denetim cezası verildi. Avukat annemi babamı aradı. Kamu davası açılacak dedi. Çocuğunuzun siciline işler dedi. Avukat tutmanızı öneririm dedi. Siz avukat değil misiniz dedik ve bize kamu davası için ayrı avukat tutmalısınız dedi. Bende gelirim ama belli bir ücretle dedi. Ben hiçbir şey anlamadım. Beni dinlemediler ve ceza verdiler. Tek merak ettiğim yaşım daha 15. karşıdaki çocuk da 15 arkadaşımda. Sicile işler mi? Para cezasıyla kapanmaz mi?
Son düzenleyen: Moderatör: