Kavgada bıçak olur mu?

Rahatsız ettiyse engeller biter. dışarda da ediyorsa gider polise. Saçma sapan sebepler, ergence davranışlar sebebiyle kavgacılık oynamaya kalkmayın. Yeri delir, kaçamazsınız da.

Yaş kaç ayrıca, konu içerisinde sorulan bu sorunun cevaplandığını göremedim.

Ben istiyorum sanırım benim ailevi değerlerime dinime sövdüler kız arkadaşımı gecenin üçünde rahatsız ettiler sinir krizi geçirttiler belki dayak yerimde o çocuğu indireceğim.

Hocam ortada size veya herhangi bir değere küfür var, gece arayıp taciz etmiş ahmaklar. Şikayet etmeniz halinde ceza almaları muhtemel olur. Bir anlık öfkeyle kavgaya gitmeyin, kavgada kimin dayak yiyip yemeyeceği belli olmaz. Fakat bu ahmaklar hakkında yasal süreç başlatırsanız kimin kazanacağı belli.

Hocam bende öyledim 2-3 sene önce bu çocuk geliyor bana racondan bahsediyor. Ağıza alınmayacak küfürler ediyor olayı anlatıyorum kardeşim bulaşma diyorum hala küfür ediyor tam cahil bu büyüyünce vatana millete hayırlı bir insan olmaz zaten.
Ya kanka bırak gitsin 12 yaşında çocuk eline bıçak alsa elim kanayacak diye korkar biz o yaşta parka kumla oynardık neyin raconu tahminim kısa boylu zayıf bişeydir zaten çocuk bu ergen falan da değil direk çocuk velet uğraşma boşver 12 yaşında veletlerlemi uğraşacaksın

Hocam madem dövüşe gideceksin, emanetsiz kuru kuru gitme. Ana haberlere çıkmadan bu işi çözme. Madem başına böyle bir olay geldi, en iyisini yap semtte namın olsun.

Sayıları yada bıçakları falan fark etmez.
Orta kalınlıkta gevrek bir meşe ya da erik sopası alacaksın ama sadece kafaya çalışacaksın. Vurduğunu indireceksin tekte. Ağızdan burundan kan köpürecek. Asla vücuda değil sadece kafaya vuracaksın. Kafaya vurdun mu birinin, 10 kişiyse bile dağılır gider hepsi. Ondan sonra mahallede tespih mi sallarsın, sevdiğini koluna mı takarsın ne yaparsan yap herkes emmi dayı der. Denendi onaylandı.

Hocam madem dövüşe gideceksin, emanetsiz kuru kuru gitme. Ana haberlere çıkmadan bu işi çözme. Madem başına böyle bir olay geldi, en iyisini yap semtte namın olsun.

Sayıları yada bıçakları falan fark etmez.
Orta kalınlıkta gevrek bir meşe ya da erik sopası alacaksın ama sadece kafaya çalışacaksın. Vurduğunu indireceksin tekte. Ağızdan burundan kan köpürecek. Asla vücuda değil sadece kafaya vuracaksın. Kafaya vurdun mu birinin, 10 kişiyse bile dağılır gider hepsi. Ondan sonra mahallede tespih mi sallarsın, sevdiğini koluna mı takarsın ne yaparsan yap herkes emmi dayı der. Denendi onaylandı.
Ondan sonra da ıslah evi genç arkadaşa yanlış örnek verme gaza gelip yapabilir sonucu ağır olur

Gitmesem olmaz diyorsan şöyle yapmanı öneririm;
Gitmeden önce sende yanına çakı tarzı birşey kesinlikle al. Çocuk bıçak çekerse sende çek, kendine zarar geleceğini anlayınca korkacaktır. Ya kaçar, yada olayı tatlıya bağlamaya çalışır.
Bıçak çekmez ise yaş farkınız var ise döversin diye düşünüyorum.

Ondan sonra da ıslah evi genç arkadaşa yanlış örnek verme gaza gelip yapabilir sonucu ağır olur

Sen televizyonda bu tarz bir olaydan tutuklanan liseli gördün mü? En kötü şartta karakolda allah bir devlet iki, ülkücüyüz tespihçiyiz der, çayını içer aslan gibi çıkar karakoldan.

Liseli olduğuna göre senden en az 12-13 yaş büyüğüm. Sana bir tavsiye: Kavgaya bulaşma. Evet kız arkadaşına bakılması ve laf atılması sinir bozucu bir durum ama zaten başka okuldalar, görmezden gelmeye çalış. Başına bela almak istemezsin.

''Emanetsiz gitme'' diyenler olmuş bir de, kafayı yiyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı