Kaybedilen top için ne yapmalı?

449258

Hectopat
Bizim okulda benim top vardı 50 TL'ye almıştım ve arkadaşlar benden habersiz alıp kaybetti bahçede ve bulamadılar. Şimdi bu top şu an 420 TL yani bayağı iyi para. Benim düşündüğüm ya topu bulacaklar ya parasını verecekler ya da o topun kalitesinde veya aynısının sıfırını verecekler. Ne olacak bu süre?

Son düzenleyen: Moderatör:
420 TL'yi beklemek hayal olur ama 50 TL'yi kibarca işte aralarında toplayıp versinler. Enflasyonu hesaba katmayı yine de bir dene gerçi. Böyle şeyler arkadaşlar arasında kalmalı kolay kolay aileye yansıtılmamalı diye düşünüyorum ahlaki olarak.
Ama 2 kisis biride ben yapmadım diyor
Ve zaten ben 100 TL ile o topu almam nie çünkü hem bizim sinifinn hemen hemen turnuvada falan kullanıyoruz

420 TL'yi beklemek hayal olur ama 50 TL'yi kibarca işte aralarında toplayıp versinler. Enflasyonu hesaba katmayı yine de bir dene gerçi. Böyle şeyler arkadaşlar arasında kalmalı kolay kolay aileye yansıtılmamalı diye düşünüyorum ahlaki olarak

50 TL'yi aralarında toplayıp sana versinler eğer yok ben kaybetmedim derlerse veya parasını vereceğiz deyip 1 hafta içerisinde vermezler ise ailelerinden iste.

Böyle ortak kullanılan bir malzemeyi bir daha sakın tek başına alma. İlerisi için bir ders olmalı bu olay.

Katılıyorum ortak kullanılacak bir şeyi tek kişi almamalı.

Sağ olun ailesiyle görüştüm babası Adidas'ta çalışıyormuş müdüdr olarak oradan güzel bir yapıştırma top getirecek arkadaş mesaj yazan hekese teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı