Kayızer dolandırıcılığı

384311

Hectopat
Makaleler
6
Firmadan 1 yıllık web hosting satın aldım. Bir süre memnun şekilde kullandım. 15 Mayıs 2022 tarihinde genel bir arıza yaşandı ve veriler silindi. 20 Mayıs 2022'de hizmetim hatalı bir şekilde geri açıldı ve yedeklerim teslim edildi. 22 Mayıs 2022'de destek talebi açarak hizmetimin hatalı özelliklerde olduğunu ve satın aldığım paketin 2 alt modelini teslim ettiklerini söyledim.

O günden beri beni geçiştirici cevaplar verdiler ve paketimi düzeltmediler. Hizmet sözleşmesinin 3.1 maddesinde " kayizer ilgili ücreti tahsil ettiğini kabul edip söz konusu siparişte belirtilen hizmeti vereceğini taahhüt edecektir." yazıyor. O halde şu an yaptıkları dolandırıcılık.

Kayizer'den son alışverişim bu olacak ve kesinlikle hiç kimsenin oradan herhangi bir hizmet satın almasını önermem. Lakayt ve rezil bir firma. Cevap vermeye tenezzül etmiyorlar. Ayrıca 150TL dolandırılmış oldum. 15 Mayıs'taki verilerin silinmesini saymıyorum bile. Sanal sunucu kullananların yedekleri olmadığı için bütün verileri silindi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google yorumları 2.6 olan bir yerden uzak dururum.

1654268206235.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı