Kayseri için iyi internet sağlayıcısı önerisi

AbdullahTeoman

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar Kayseri/Kocasinan'da oturuyorum eve yeni taşındık internet baglayacagız ama daha emin degilim TurkNet ya da Netspeed düşünüyordum ama Kablonet'de fiber destekledigini gördüm diğerler, 100 Mbps verirken sizce ne yapmalıyım? Öneride bulun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba arkadaşlar Kayseri/Kocasinan'da oturuyorum eve yeni taşındık internet baglayacagız ama daha emin degilim TurkNet ya da Netspeed düşünüyordum ama Kablonet'de fiber destekledigini gördüm diğerler, 100 Mbps verirken sizce ne yapmalıyım? Öneride bulun.
Turknet ve Millenicom iyidir.

Ben de Kayseri / yıldırım beyazıt taraflarında oturuyorum internet olarak Turkcell'i tercih ettik 1000MBPS download olan paketini kullanıyoruz. Ve gayet te memnunum.

Belki sizin oturduğunuz yerde yeterli altyapı olmayabilir en iyisi internet sağlayıcılarının müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almak olacaktır onlar daha sağlıklı bilgi verirler.

Turknet ve Millenicom iyidir.
1723580555452.png
1723580584665.png
reis
1723580758521.png

reis arada cok fark var

Comnet güzel gibi duruyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı