En iyi internet sağlayıcısı hangi firma?

Hocam hemen hemen hepsi aynı interneti veriyor, şu firma iyi gibi bir söylemde bulunmak zor, altyapınıza göre, değişir.
evet buna ben de katılıyorum zaten sadece sormaya çalıştığım şey en iyi hizmeti kim sağlıyor? Kim daha fazla müşterisinin problerine yardımcı oluyor ve daha az mağdur ediyor?

Superonline firmasında daha önce çalıştım ve iş görüşmesine gittigimde dedigim şey su oldu Superonline pahalı ve diğer internet sağlayıcıları ile aynı hızı veriyor dedim ama diğer internet sağlayıcıları hem taahhütsüz hem de ucuz dedim ve müdür dedi ki; kardesim bizim markamız var ondan satıyoruz dedi ben tamam dedim ve sustum :D
Biraz öyle. Ama sadece sözde kalmıyor en azından.

En iyi servis sağlayıcısı müşterinin sorununu en hızlı giderendir bana göre, çünkü çoğu türk telekom altyapısını kullanıyor zaten. Türknet bu konuda biraz problemli, sürekli uğraşıyorum.
Hangi firma iyi, demek istediğini tam olarak anlayamadım kardeş. ama evet ben de türknetten çok mağdur oldum

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır Millenicom kullanıcısıyım ama yaşadığım teknik problemlerden ötürü hiç memnun değilim. Verdikleri modem kötü, bağlantıları sürekli kopuyor. Önereceğiniz sağlayıcı firma var mı?
En iyisi TT dur. Ancak fiyatlar ortada. Eğer para ile ilgili problem yoksa TT. Ancak F/P arıyorsan Turknet veya Netspeed olabilir.

Konum, altyapı vb. durumlara göre değişir. Mesela çoğu kişinin öve öve bitiremedigi Turknet bana adam akıllı hizmet sağlayamadı. Turknet fiyat anlamında her ne kadar iyi olsa da destek konusunda biraz fiyasko. Türk Telekom, Superonline vb. firmalarda çöp. Cahilleri dikiyorlar telefonun başına. İstisnalar hariç adam akıllı hizmet veren firmaya az rastladım. Kablonet güzeldir ama her yerde altyapısı yok. Şuan için en ekonomik internet Turknet GigaFiber'dir. O da her yerde yok Kablonet gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı