Ventoy kullanabilirsin.
Ventoy Nedir & Nasıl Kullanılır?
Merhabalar; Bu blogumda bilgisayarınıza format atarken kullanabileceğiniz bir araç olan Ventoy yazılımından bahsedeceğim. Gelin birlikte Ventoy yazılımını biraz inceleyelim. Ventoy Nedir? Ventoy, açık kaynaklı yeni nesil bootable USB...www.technopat.net
Hocam bu programı fazla anlamadım.
Başka öneriniz var mı?
Bu attığınız linkte Linux'a nasıl indirilir kodları yazmıyor.
Hocam önceden ventoy kurduğumdan usb'ye ordan başlatıyor onu nasıl çözerim?Buradan indirebilirsin. Ventoy kullanmak istemiyorsan dd komutu ile de yazdirabilirsin.![]()
Releases · ventoy/Ventoy
A new bootable USB solution. Contribute to ventoy/Ventoy development by creating an account on GitHub.github.com
Rehber: GNU/Linux Terminal üzerinden DD komutu ile ISO yazdırmak
İlk önce ISO'yu yazdıracağımız USB'yi seçmemiz gerekiyor, disk adını öğrenmek için öncelikle şu komutu giriyoruz. lsblk Görselde işaretlediğim gibi benim USB sürücüm sdb olarak adlandırılmış, iki tane de alt bölümü bulunmakta. Ben bu USB sürücüsünü daha önce Windows kurulum USB'si olarak...www.technopat.net
@515080 Bir sonuca ulasabildiniz mi?
Tamam, simdi ISO'yu USB bellege atmalisiniz. Sonra USB'yi boot edin, ISO gorunecektir.Hocam önceden Ventoy kurduğumdan USB'ye oradan başlatıyor onu nasıl çözerim?
BIOS ekranından giriyorum USB'yi en başa alıyorum sonra giriyorum Ventoy.
Öyle dediğimde failed diyor.Tamam, simdi ISO'yu USB bellege atmalisiniz. Sonra USB'yi boot edin, ISO gorunecektir.
DD komutu ile deneyin hocam, oldukca basit.Öyle dediğimde failed diyor.
DD komutu ile deneyin hocam, oldukca basit.
Yukarida ilgili rehberi paylasmistim.Onu nasıl yapıyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.