Hocam şimdi kurulum ekranı geldi ama 2 indirmede failed diyor ve isolinuz hatası diyor.Vtoyefi oluşması normal sıkıntı yok.
.img dosyaları nerede çıktı karşınıza?
Kurulum ekranı geldi mi?
@Rona hocam isolinu
Hocam şimdi kurulum ekranı geldi ama 2 indirmede failed diyor ve isolinuz hatası diyor.
Windows'a geçireceğim ondan sonra Rufus ile geçirmeyi düşünüyorum.
Güvenli çıkar diye bi seçenek yok linux'ta hash değeri nasıl ölçülüyor bilmiyorum.Hash değerkerini kontrol ettiniz mi?
Bazen dosya aktarımı tamamlandı dese bile tamamlanmamış olabiliyor. O yüzden güvenli çıkar yapmalısınız her zaman.
Güvenli çıkar diye bir seçenek yok Linux'ta hash değeri nasıl ölçülüyor bilmiyorum.
Gtkhash indirmeniz lazım hocam. Onun haricinde güvenli çıkar yoksa USB'yi 20-25dk bekletip öyle çıkarın.
Gtk hash programını açıp usb içindeki iso dosyasını seçeceksiniz.Gtkhash'i indirdim, nasıl çalıştıracağım.
Hocam beklettim de hala yok güvenli çıkar.Gtkhash indirmeniz lazım hocam. Onun haricinde güvenli çıkar yoksa USB'yi 20-25dk bekletip öyle çıkarın.
Hocam beklettim de hala yok güvenli çıkar.
Hocam ventoydan başka yöntem yokmu olmuyor.Direkt çıkarın hocam cihazı. Sonra bilgisayarı yeniden başlata basıp takın. USB'yi boot edin.
Hocam Ventoy'dan başka yöntem yok mu olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.