Bunu yaptığımda oluyor zaten ventoy yine geliyor.Yukarida ilgili rehberi paylasmistim.
Rehber: GNU/Linux Terminal üzerinden DD komutu ile ISO yazdırmak
İlk önce ISO'yu yazdıracağımız USB'yi seçmemiz gerekiyor, disk adını öğrenmek için öncelikle şu komutu giriyoruz. lsblk Görselde işaretlediğim gibi benim USB sürücüm sdb olarak adlandırılmış, iki tane de alt bölümü bulunmakta. Ben bu USB sürücüsünü daha önce Windows kurulum USB'si olarak...www.technopat.net
Diskin ismini dogru girdiniz degil mi?Bunu yaptığımda oluyor zaten Ventoy yine geliyor.
Hocam usb okumuyor şimdide.Diskin ismini dogru girdiniz degil mi?
Bir de bunu deneyin bakalim.Çözüldü: Linux'ta USB belleğe ISO yazdırma
Ubuntu 20.04 LTS kullanıyorum. Linux Mint 20.1 İSO dosyasını USB belleğime yazdırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? @cengover_ekin, @Tcline, @GNU or NOT, @Kerem00, @Maybezenci, @Dengesiz Kokarca, @Glade.www.technopat.net
Hocam her şeyi baştan alalım.
Bu video rehber ile Ventoy'u USB'nize BIOS türünüze göre kurun. Ardından dilediğiniz ISO'yu indirip içine atın. Sonrasında güvenli çıkar deyin. Bu süreç biraz sürebilir, bekleyin. Ben de 10dk sürdüğü oldu.
Sonrasında BIOS üzerinden Ventoy'u boot edin, ISO dosyanızı seçin, normal boot olarak boot edin. Sorun çıkarsa normal boot altındaki seçeneği seçerek kuruluma geçin.
Bunu yaptım zaten olmadı.
Hocam o zaman aldığım bir hataydı sabah.Aldığınız hatanın ekran görüntüsün atar mısın?
Bir de Vento'yu terminale sürükleyip çıkan komutun başına sudo yoksa sudo ekleyip çalıştırmayı dene.
Hocam o zaman aldığım bir hataydı sabah.
Hocam dediklerinizi yaptım.Tavsiyem baştan attığım videoyu da izleyerek Ventoy kurmanız olur.
Hocam dediklerinizi yaptım.
AMD-ucode. İmg
İnitramfs-Linux. İmg
Intel-ucode. İmg
Bunlar çıkıyor hangisine basayım.
Not VTOYEFİ diye bir dosya oluştu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.