*.KDZ uzantılı dosyayı dışa çıkartmak

Emre Gözükara

Kilopat
Yer
İstanbul ,Fatih
Daha fazla  
Merhaba, Sosyal kullanıcıları. LG G4s (Beat) model telefona sahibim. Birkaç gün önce downgrade yapmak için firmware aradım ve uygun olduğunu düşündüğüm firmware'i bulup yüklemeye kalkıştım. Telefonum olumsuz cevap verip kendini yeniden başlattı ve sınırsız bir döngüye girip Secure booting error 1003 hatası oluştu. Ayrıca download moduna giremiyorum, sadece fastboot moduna girebiliyorum. Uzun araştırmalarım sonucunda G2, G3 ve G4 kullanıcıları "recovery, aboot, boot, laf" dizinlerini fastboot ile silip tekrar yükleyince download moduna giriş yaparak KDZ ile stock rom kurulumu yapıyorlar ve sorunları çözülüyor ama LG G4s için hiçbir yerde bu dosyaları bulamadım. Ben de .KDZ uzantılı dosyanın içinde bunların olabileceğini düşündüm, acaba bu dosyaları çıkarmak için bir yol var mı? şimdiden teşekkürler :)

Fastboot yapıyor ise telefona uygun TWRP imajını PC'nize yükleyin, ADB ile Fastboot üzerinden o imajı başlatın. TWRP aracılığı ile bilgisayardan telefona dosya gönderimi yapabilirsiniz. İki seçeneğiniz var:

1-) ".zip" uzantılı Stock ROM imajı bulmak, (Ki ben yanlışlıkla Android dosyalarını sildiğim G3'ümü böyle yapıp 6.0 dağıtımını yükledim)

2-) Custom ROM kurmak.

Custom ROM kurarsan LG'nin sana vermediği Android 8.0 veya 9.0 gibi sürümleri yükleyebilirsin. Herhangi bir ROM atmadan önce TWRP'nin Backup kısmından yedeklerini al, IMEI numarasını görmezse Export edebilesin.

Kolay gelsin.

Fastboot yapıyor ise uygun TWRP'yi PC'nize yükleyin, ADB ile Fastboot üzerinden o imajı başlatın. TWRP aracılığı ile bilgisayardan telefona dosya gönderimi yapabilirsiniz. İki seçeneğiniz var:

1-) ".zip" uzantılı Stock ROM imajı bulmak, (Ki ben yanlışlıkla Android dosyalarını sildiğim G3'ümü böyle yapıp 6.0 dağıtımını yükledim)

2-) Custom ROM kurmak.

Custom ROM kurarsan LG'nin sana vermediği Android 8.0 veya 9.0 gibi sürümleri yükleyebilirsin. Herhangi bir ROM atmadan önce TWRP'nin Backup kısmından yedeklerini al, IMEI numarasını görmezse Export edebilesin.

Kolay gelsin.
custom romu bu olaylar olmadan önce denedim elime o kadar telefon geçti hepsini custom rom kullandım ama biride çıkıp buna custom rom yapmamış internette araştırın lg g4 beat adında telefonmu var diye döverler öyle bişi yani gelelim zip konusuna her yeri aradım yok aptal oldum artık LG yazılım konusunda kanser ediyor :(

@Emre Gözükara ADB ile TWRP'yi başlatın ve bu videodaki dosyayı flashlamayı deneyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu video scam ve twrp in sitesinde ve hiçbiryerde lg g4 beat için twrp yok keşke olsa :/ şuan kdz dosyasını zip haline getirip flashable hale getirmeye çalışıyorum
@Emre Gözükara ADB ile TWRP'yi başlatın ve bu videodaki dosyayı flashlamayı deneyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ne yazık ki sonuç başarısız telefonu parçalayacağım az kaldı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı