Kedi vs Köpek

Köpekler doğdukları andan itibaren biz insanlara çok sağdık bir şekilde hayatlarını sürdürürler. Belki sana bazı insanlardan daha iyi değer verir. Ama kedi ise o kadar samimi değil. Aslında kediler evcil hayvan değil. Sadece insanlardan korkmadıkları için aynı evde yaşayabilirsin. Sana sevgi göstermezler. Bu yüzden Köpek.

Kedilere bu kadar nankör gözüyle bakmayın ne ekerseniz onu biçersiniz, bir keresinde sokakta ağacın dibine terk edilmiş bir yavru kedi buldum ve kendimi bakmak zorunda hissettim gittim aldım hayvanı çok sevdim oda beni seviyor gibi bakardı, annem ve babamda onunla ilgilenirdi ama annem ve babam taşınınca onlarla birlikte gönderdim, kendime vaktim olursa ve cesaret edebilirsem bir tane daha kedi alacağım.

Konu bayağı eski ama, @GCN kedi veya köpek sahiplendin mi geçen zamanda?

Ayrıca benim tercihim de kediden yana olur. Zaten bizim sokak 20-30 tane kedi ile dolu. :D

Bir tane köpek var sokakta, o da Pincher cinsi. Hiç de sevmem. Ama Golden cinsleri çok şirin oluyor yav. :LOL:

Her şeye rağmen kediyi seç hacı daha seçmediysen. Daha güzeldir köpeğe göre. (y)

Bu arada @SideWinder sen kedini evde mi besliyorsun dostum? :)

Size iki anımı anlatacağım.

Ben küçükken (5-6 yaşlarında) bizim eve gelen bir kedi vardı, severdik yemek falan verirdik sonra bir gün ben çikolata yerken o kedi gelip üstüme atladı ve beni tırmaladı.

Birkaç yıl önce ben bir yerde dürüm yerken bir kedi geldi mırladı, ben de bir parça et verdim. Sonra yan masaya geçti, yan masadaki adamkediye bildiğin tekme attı. Vurdu yani bayağı. Sonra kedi bana geldi, sırtını dikleştirip tısladı. Ve adamın yanına gidip sırnaştı.

Bu nedenle sevmem kedileri. Köpeğim var, çok mutluyum. Bebekliğinden beri benimle.:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı