- Makaleler
- 21
Olabilir hocam, babana bile güvenmeyeceksin.Hocam benim kedim sarmandı sizce çalmışlar mıdır?
Olabilir hocam, babana bile güvenmeyeceksin.Hocam benim kedim sarmandı sizce çalmışlar mıdır?
Olabilir hocam, babana bile güvenmeyeceksin.
Öyle düşünmeyin hocam, ümidinizi kaybetmeyin.Bulmam daha zorlaştı şimdi![]()
Vallahi hocam ya.10 sayfa okudum. Yakın zamanda bulursunuz inşallah. Dilenciler ben küçükken bebek arabamı çalmışlardı gözümüzün önünde. Korkulur bazılarından.
Onların alıcıları var, sinyalleri alıp ekrana kod yansıtıyor, o kod da hayvan hakkında bilgi veriyor sahibi kim adresi neresi vs. kedi çalınırsa resmi olarak sahibi sayılıyorsunuz ve çalan tarafa ceza kesiliyor.@Hd6850
Yerini tespit etmek derken GPS anlaminda demiyorum. Yanlis anlasilmasin. Bunun icin kedinize GPS iceren bir kolye gibi bir sey takabilirsiniz. Ciplerde bildigim kadariyla böyle bir sey yok.
Durum nedir hocam? Bir ipucu vs. var mı? Ben de çok meraklandım açıkçası.Smokin kırması bir kedi olduğu için belki para eder diye çalmış olabilir.
Hiç bir şey bulamadım hocam.Durum nedir hocam? Bir ipucu vs. var mı? Ben de çok meraklandım açıkçası.
Teşekkür ederim hocam umarım.Geçmiş olsun hocam, umarım en yakın zamanda bulunur.
Abi ben bunları anlamıyorum. Ben sokaktaki kedilerin yanına gitmiyorum korkmasınlar diye.Benim de kedim vardı 3 tane 8.katta bir ş... En küçük kedimi zehirledi en büyük kedimi başka bir yere götürdü diğer kedime ise araba çarptıHep benim yanımda kalırlardı evleri vardı gelip hemen üstümde uyurlardı
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.