Anlamıyor. Ben denedim.Veterinere başvurun. Bir şeylere geç kalınca geri dönüşü olmuyor maalesef.
2 kedim zamanla geçer dememden öldü.
İkisinde yavruydu hem. Bir tanesi aynı bu konudakine benzer şeyleri yaşadı.Anlamıyor. Ben denedim.
Yazıyorum hocam diyorum ki 6 aylık kedi 4 gündür halsiz yemek yemeden uyuyor veterinere götürün. Pilav yedi ondan olabilir mi diyor bana. Veteriner görsün FİP olabilir test yapsın diyorum, pilav diyor bana.İkisinde yavruydu hem. Bir tanesi aynı bu konudakine benzer şeyleri yaşadı.
İşte bu konularda hassas olmak lazım. Konu sahibi lütfen dikkatli olsun.Yazıyorum hocam diyorum ki 6 aylık kedi 4 gündür halsiz yemek yemeden uyuyor veterinere götürün. Pilav yedi ondan olabilir mi diyor bana. Veteriner görsün FİP olabilir test yapsın diyorum, pilav diyor bana.
Kedim evden çıktı gelmedi bayağı bir süre sonra aramaya çıktım kutunun içinde ölmüş çok üzgünüm ağzımdan köpük gelmiş.
Koronayım veterinere götüremem demişsiniz, sonra kediniz eve gelmedi diye kedinizi aramaya dışarı çıkmışsınız.Kedim evden çıktı gelmedi bayağı bir süre sonra aramaya çıktım kutunun içinde ölmüş çok üzgünüm ağzımdan köpük gelmiş.
Koronayım veterinere götüremem demişsiniz, sonra kediniz eve gelmedi diye kedinizi aramaya dışarı çıkmışsınız.
Çelişkiyi görebiliyorsunuzdur umarım, keşke arkadaşları dinleyip götürtseydiniz bir tanıdığınıza veya ailenizden birine, yazık olmuş kediye, geçmiş olsun.
Şimdi ben sana yazı yazsam ya bana diyecekler üslubuna dikkat et, ya da gereksiz mesaj. Ama sana bir şey diyen yok. Doğru o kediyi 5 gün evde o halde veterinere götürmemeniz Allah'ınızın takdiri.neyse her şey Allah'ın takdiri
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.