Kedimin Kalça Kırığı

Merhaba,
Pazar günü eve geldiğimde kedimin bacağında bir sorun vardı ve veterinere götürdüğümde kalça ve bacak arasındaki eklemde ayrılma olduğunu söyledi. Birkaç veterinere röntgenini gösterdiğimde hepsi kafes istirahatinin yeterli olacağını söyledi. Siz bu süreci nasıl atlattığınız ve bu dönemde vitamin, ek gıda gibi bir şey kullandınız mı? Şimdiden teşekkür ederim ve geçmiş olsun...

Kesinlikle kullanın hayvanın bol bol vitamin alması gerekir.
Bir de belki yanlış anlayacaksınız ama hayvanı sakın koşturup yormayın aklımda bir şey var ama olur mu bilmiyorum relax paste verip hayvanı sakinleştirirseniz daha hızlı iyileşir.

Son düzenleme:
IMG_20211220_204416.jpg
Veteriner istirahat deyince kafes aldım. İlikli kemik alıp kaynattım ve veteriner işe yarar ancak alerji yapabilir bu dönemde riske atmayalım dedi. Gimcat in kalsiyumlu pudingden verdim çok azıcık ama onlara da pek inamıyorum. Yarın veterinere soracağım tekrar vitamini. İlginiz için teşekkürler.

Merhaba,
Pazar günü eve geldiğimde kedimin bacağında bir sorun vardı ve veterinere götürdüğümde kalça ve bacak arasındaki eklemde ayrılma olduğunu söyledi. Birkaç veterinere röntgenini gösterdiğimde hepsi kafes istirahatinin yeterli olacağını söyledi. Siz bu süreci nasıl atlattığınız ve bu dönemde vitamin, ek gıda gibi bir şey kullandınız mı? Şimdiden teşekkür ederim ve geçmiş olsun...

Geçmişler olsun Tuba Hanım, röntgen sonucunda bir kırılma yoksa içiniz rahat olsun. Yaramazlık yaptıkları için bazen kendilerine bu tür zararlar verebiliyorlar. Takviye konusuna gelince zaten kafes almışsınız nispeten daha sakin bir ortamda olacağı için dinlenmiş olacaktır. Beslenmesini düzenli yaptığınız sürece bir sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum. Tabii ki veterinerinize de danışmanızda fayda var. Ek takviye önerirlerse bildikleri bir şey vardır illaki.

Geçmişler olsun Tuba Hanım, röntgen sonucunda bir kırılma yoksa içiniz rahat olsun. Yaramazlık yaptıkları için bazen kendilerine bu tür zararlar verebiliyorlar. Takviye konusuna gelince zaten kafes almışsınız nispeten daha sakin bir ortamda olacağı için dinlenmiş olacaktır. Beslenmesini düzenli yaptığınız sürece bir sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum. Tabii ki veterinerinize de danışmanızda fayda var. Ek takviye önerirlerse bildikleri bir şey vardır illaki.
Çok teşekkür ederim🙏

Merhaba,
Pazar günü eve geldiğimde kedimin bacağında bir sorun vardı ve veterinere götürdüğümde kalça ve bacak arasındaki eklemde ayrılma olduğunu söyledi. Birkaç veterinere röntgenini gösterdiğimde hepsi kafes istirahatinin yeterli olacağını söyledi. Siz bu süreci nasıl atlattığınız ve bu dönemde vitamin, ek gıda gibi birşey kullandınız mı? Şimdiden teşekkür ederim ve geçmiş olsun...
Öncelikle geçmiş olsun. Benim kedimin kırığı veterinerin dediği gibi kendi kendine kaynadı.Bu durumda kedim bir kaç gün yerinden kalkamadı.Yemek ve su içemiyordu ben kendi ellerim ile besledim. Ek takviye vb. kullanmadım. Sanırım kedinizin çok az hareket etmesi sizin için iyi olabilir.Geçmiş olsun tekrardan.

Merhaba benim kediminde kalçası kırık evde oradan oraya atlarken oldu bir veteriner ameliyat dedi biri de 21 gün alan daraltın bu kaynar dedi bu süreçte neler yaptınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı