Kediye nasıl kilo aldırılır?

M1sterXeq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Geçen hafta kedi sahiplendim sokaktan. İsmi dexter ama çok zayıf her gün mama koyuyorum yiyor.
Proplan kuru mama aldım.
Bu vitamini veriyorum hafta sonları yaş mama kuru mama karışık veriyorum. Daha ne vermem lazım sizce? Ev yemeği verirsem bir daha mama yemez diye korkuyorum.

4 aydan küçükse tavsiyem:

1727712028336.jpeg

Merhaba. Geçen hafta kedi sahiplendim sokaktan. İsmi dexter ama çok zayıf her gün mama koyuyorum yiyor.
Proplan kuru mama aldım.
Bu vitamini veriyorum hafta sonları yaş mama kuru mama karışık veriyorum. Daha ne vermem lazım sizce? Ev yemeği verirsem bir daha mama yemez diye korkuyorum.
Günde, bir sabah bir akşam yaş mama verin. Benim kedim Scottish Fold ve 1 ayda çok kilo aldı böylece.

2 aylık erkek kedi sahiplenmiştim. Sokaktan aldığım için ölüme yakın hastalığa kapılmıştı. Çok şükür kurtardık ama inanılmaz zayıftı.
Mama daha çok kedinin beğenmesi ile alakalı. İnanılmaz kaliteli mama alsakta,bazen hoşlarına gitmeyebilir. Mama beğenmesi %40 içinde ki değerler %60 önemlidir. %100 kalite illa yiyecek ve sevecek anlamına gelmiyor.
Kullandığım kuru mama ;
Econature Yavru Kedi Maması 15 kg
Ekstra olarak hafta da 3-4 kez akşamları verdiğim yaş mama ; https://www.cimri.com/konserve-yas-...gr-yavru-kedi-konservesi-fiyatlari,2179956129
Her hafta (1 kez) verdiğim ödül mama ;
Wanpy Creamy Cat Treat Karışık Krema Sıvı Kedi Ödül Maması 14 gr x 10 Adet
Ve gramajtan 4 ayda 2 küsür kilo oldu. Veteriner 1 yaşına (10-11 aya kadar) yemeğini kısıtlamayın. İstediği kadar yesin diye belirtti. Özellikle sordum ve maşallah şuan midesi gayet iyi ve kendine geldi.
Bunlar tecrübem ve deneyimim. Tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı