Kediyi Döven Asker!

Bu adam şikayette edilse benzer konularda çok örnek gördüm. Kaç kişi hayvanlara eziyetten en fazla ifadesi alınarak salınıyor. Yani bana göre bir insanı öldüren ile hayvan öldüren veya eziyet eden aynı şeydir. Dinen ise bir insanı öldürmek büyük günahtır fakat hiç bir şeyden haberi olmayan masum bir bebeği öldürmek kat kat büyük günahtır. Bebek katili olmak ile hayvan öldürmek aynı şeydir. Hayvanlara eziyet edenler ile ilgili bir kural var dinde. Bu dünyada olmaz ise diğer dünyada bu adamın ebesi güzel.
Son cümle biraz ofansif olmuş. Fakat sanırım doğru açıklaması buydu din bazında.

Evet bu canlı cezasını bulmuş ve serbest bırakılmış.
İfadesinde sevgilimden ayrıldım psikolojim bozuldu demiş. Ayrıca alkollüymüş.
Ben anlamakta güçlük çekiyorum ya. Serbest bırakıldı ne demek?
Kanun açığı. Gündem müsait olmuyor ki böyle açıklar düzeltilsin. Hep şehit hep şehit Allah bin türlü belasını versin şehit edenlerin.

Geçen sene mahallemizde kediye işkence ediyormuş adamın biri. Olay gece vakti olduğu için sokakta kimse yok. Yoldan arabasıyla geçen bir hayvan sever Allah ne verdiyse gaza basıp adamı 5mt. havaya uçuruyor.

Sonuç olarak kedinin 2 ayagi tutmuyor. Ona işkence eden adamda artık iki ayağını kullanamıyor. Allah'ın sopası yok iste. Eden layığını er veya geç muhakkak bulur.

Geçen sene mahallemizde kediye işkence ediyormuş adamın biri. Olay gece vakti olduğu için sokakta kimse yok. Yoldan arabasıyla geçen bir hayvan sever Allah ne verdiyse gaza basıp adamı 5mt. havaya uçuruyor.

Sonuç olarak kedinin 2 ayagi tutmuyor. Ona işkence eden adamda artık iki ayağını kullanamıyor. Allah'ın sopası yok iste. Eden layığını er veya geç muhakkak bulur.
Sürücünün ayak bileğine sağlık. :like:

Milyonlarca acı çeken, insan, hayvan için ben özür dilerim. İnsanlardan nefret ettim, şu kısacık ömrümde, insan tam bir egoist, faşist, barbar, menfaatçi, güç için yapamayacağı şey olmayan aşağılık bir varlıktır benim gözümde(ben de insanım bu arada). İnsan ırkının bir üyesi olmaktan utanç duyuyorum kendi adıma. Bunları her alandan çıkartımlarım açısından söylüyorum. Çünkü savaşlar, yağmalar, küçücük çocukların ağlaması, tarif edilemez bir aşağılığız. İnsanoğlu bir virüstür, başka açıklaması yok, önüne ne gelirse menfaati için siler süpürür. Bir kez daha söylüyorum; İnsan olmaktan utanıyorum bu kadar açık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakın bunlarda Türk Askeri

6c21c530-26cc-4067-9f7d-5fc1ade9e864.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı