Kediyi Döven Asker!

Evet bu canlı cezasını bulmuş ve serbest bırakılmış.
İfadesinde sevgilimden ayrıldım psikolojim bozuldu demiş. Ayrıca alkollüymüş.
Ben anlamakta güçlük çekiyorum ya. Serbest bırakıldı ne demek?
Her sevgilisinden ayrılan hayvan mı dövmeli? Ayrıca alkolün askeri bir alanda ne işi var? İçimden öyle bir sövüyorum ki şu an siz anlayın.

Asker demeyin, ya da Türk askeri demeyin. Asker olan bir kişi böyle salaklıklar yapmaz. Bu ruhsuz gerizekalının teki sadece. Türk askeri ve subayı bütün dünya ordularında ki askerlerden daha merhametli ve şefkat sahibidir. Arada böyle çürük elmalar çıkabiliyor ki er olduğu söyleniyor rütbeli de olabilir çünkü etraftaki askerlerden tepki yok. Ayrıca serbest bırakılmış, şaşırmadım.

Diger bakanlara da sovmustum, aptalin birisi cikip "o oskor onon ozno olmodon hocborsoy yopomoz" dedi. O pislikten cok bu ve bunun gibi dusunen ozurlulere uzuluyorum.

Hocam keşke bu videoyu direk paylaşmasaydınız yorumlardan bile anlaşılıyor yapılan vahşet. Hangi ülkenin askeri bunu yapan? İzlemek istemiyorum böyle iğrenç bir olayı.

Milyonlarca acı çeken, insan, hayvan için ben özür dilerim. İnsanlardan nefret ettim, şu kısacık ömrümde, insan tam bir egoist, faşist, barbar, menfaatçi, güç için yapamayacağı şey olmayan aşağılık bir varlıktır benim gözümde(ben de insanım bu arada). İnsan ırkının bir üyesi olmaktan utanç duyuyorum kendi adıma. Bunları her alandan çıkartımlarım açısından söylüyorum. Çünkü savaşlar, yağmalar, küçücük çocukların ağlaması, tarif edilemez bir aşağılığız. İnsanoğlu bir virüstür, başka açıklaması yok, önüne ne gelirse menfaati için siler süpürür. Bir kez daha söylüyorum; İnsan olmaktan utanıyorum bu kadar açık.
İnsan ırkının içerisinde bana kalırsa iyi kimseler kötü kimselerden daha fazla denebilir. Bunca biliminsanı bize, günümüze ışık tutuyor. Bunca sanatkar bize yeni bakış açıları ve müzik algıları sunuyor. Bundan daha fazla da sayılabilir. İnsan ırkı utanılacak bir şey ancak aynı zamanda utanılacak gibi değil.

İnsan ırkının içerisinde bana kalırsa iyi kimseler kötü kimselerden daha fazla denebilir. Bunca biliminsanı bize, günümüze ışık tutuyor. Bunca sanatkar bize yeni bakış açıları ve müzik algıları sunuyor. Bundan daha fazla da sayılabilir. İnsan ırkı utanılacak bir şey ancak aynı zamanda utanılacak gibi değil.

Baktığınız zaman o bilim adamları da vahşetten doğmadı mı? Milleti fark etmeksizin küçücük çocuklar ağlasın diye bilim doğmadı mı? Bizim çocuklarımız ağlamasın ama karşı tarafın çocukları eziyet çeksin diye yapılmadı mı? Hadi hayvanlar bir birini yiyor öldürüyor, onun aklı yok, empati yapamaz, merhamet duyamaz ya biz? Vikings dizisi izliyorum geçende, yahu bu kadar vahşet olur mu? Adamlar masum insanları yağma uğruna katlediyor, ama kendimizden, kendilerinden biri öldürüldüğü zaman, cenaze töreni saygı, tanrıların arasına katıldığına inanıyor. Bu insanlık nasıl bir gerizekalı varlıktır, ben anlamadım.

Baktığınız zaman o bilim adamları da vahşetten doğmadı mı? Milleti fark etmeksizin küçücük çocuklar ağlasın diye bilim doğmadı mı? Bizim çocuklarımız ağlamasın ama karşı tarafın çocukları eziyet çeksin diye yapılmadı mı? Hadi hayvanlar bir birini yiyor öldürüyor, onun aklı yok, empati yapamaz, merhamet duyamaz ya biz? Vikings dizisi izliyorum geçende, yahu bu kadar vahşet olur mu? Adamlar masum insanları yağma uğruna katlediyor, ama kendimizden, kendilerinden biri öldürüldüğü zaman, cenaze töreni saygı, tanrıların arasına katıldığına inanıyor. Bu insanlık nasıl bir gerizekalı varlıktır, ben anlamadım.
Aslanlar aslanlar için yas tutabilir. Fakat bir aslan kaplan için yas tutmaz. Tutması halinde çoklu bir yadırgıya uğrayacaktır.
Bilim konusuna gelirsek, bazı bilim insanlarının sizin dediğiniz gruba girmediğini düşünüyorum. Mesela Morgan. Öğrencileri ile şakalaşırdı. Adama ``Sineklerin Efendisi`` derlerdi. Hiçbir insana zarar verdiğini sanmıyorum. ``Sinek Odası``nda (Morgan`ın çalışma odasına verilen ad) kendi halinde çalışmalarını yürütmüştü...

Aslanlar aslanlar için yas tutabilir. Fakat bir aslan kaplan için yas tutmaz. Tutması halinde çoklu bir yadırgıya uğrayacaktır.
Bilim konusuna gelirsek, bazı bilim insanlarının sizin dediğiniz gruba girmediğini düşünüyorum. Mesela Morgan. Öğrencileri ile şakalaşırdı. Adama ``Sineklerin Efendisi`` derlerdi. Hiçbir insana zarar verdiğini sanmıyorum. ``Sinek Odası``nda (Morgan`ın çalışma odasına verilen ad) kendi halinde çalışmalarını yürütmüştü...

Hangi aslanın aslan için yas tuttuğunu gördük doğada. Ayrıca sizin dediğinizin tam tersi, bir videoda Aslan, karnında yavrusu olduğu için, başka bir hayvanı öldürdüğünden dolayı pişmanlık duyuyordu. Bunu bazı 2 ayaklı hayvanlar yapamıyordu bir zamanlar.La hayvan bizden daha üstün ya, insanlık pişmanlıktır bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı