Kekolarla nasıl başa çıkılır?

Muratilkrrr

Decapat
Daha fazla  
Kekolardan nefret ederim, karakter bakımından sert değilim. Takım tutmam (saçma gibi gelir ama önemli bir konu). Bana yapılan zorbalık çok ağır değilse, eyvallah der geçerim. Normalde bunlar 6-7 kişi, aralarından 1 tanesi çocukluktan arkadaşım, 1 tanesi birkaç senedir tanıyorum, 1 tanesi henüz 1 sene oldu. Mecbur olarak onlarla karşılaşıyorum, arada futbol falan da oynuyoruz. Fakat böyle bir anda bağırmaları, haraç kesmeleri falan beni rahatsız ediyor. Ondan onların ortamına çok girmiyorum, sessiz bir yapıdayımdır. Ondan da küçük bile olsa neredeyse her teneffüs rahatsız ediyorlar. Kavga eşiğine gelmiştik bir kere (arkadaşlarımla ilişkim bozulmasın diye gittim). Bu kekolarla nasıl tamamen korunurum? Sınıf değiştir demeyin, 3 sene oldu. Okula söyle demeyin, o hiç olmaz. Kavga et, bir daha bulaşmazlar demeyin, 1 arkadaşım var, kavga etti, çocuğu hem dövdüler hem de daha çok laf attılar. İçimi dökeyim dedim, bir fikriniz varsa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam her çözüme demeyin demişsin yanlış anlamada o işler öyle olmuyor yetişkin desteği şart tabii bilinçli öğretmen varsa. Yoksa öyle bir öğretmenin baban yada sizin yaşınızdan büyük bir akraban gelsin gözlerini korkutsun sinerler zaten.

Yanlarında dururken sessiz durmamaya özen göster, kendini ezdirirsen daha fazla üstüne gelirler, onun dışında ortamlarına çok girmemeye bak derim.

Yanlarında dururken sessiz durmamaya özen göster, kendini ezdirirsen daha fazla üstüne gelirler, onun dışında ortamlarına çok girmemeye bak derim.
Yok knk ya tek takılıyormuş anladığım kadarıyla öyle olursa sayı üstünlüğü bizde diye sıkıştırırlar.

Durumu büyüğünüze anlatın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kekolardan nefret ederim, karakter bakımından sert değilim. Takım tutmam (saçma gibi gelir ama önemli bir konu). Bana yapılan zorbalık çok ağır değilse, eyvallah der geçerim. Normalde bunlar 6-7 kişi, aralarından 1 tanesi çocukluktan arkadaşım, 1 tanesi birkaç senedir tanıyorum, 1 tanesi henüz 1 sene oldu. Mecbur olarak onlarla karşılaşıyorum, arada futbol falan da oynuyoruz. Fakat böyle bir anda bağırmaları, haraç kesmeleri falan beni rahatsız ediyor. Ondan onların ortamına çok girmiyorum, sessiz bir yapıdayımdır. Ondan da küçük bile olsa neredeyse her teneffüs rahatsız ediyorlar. Kavga eşiğine gelmiştik bir kere (arkadaşlarımla ilişkim bozulmasın diye gittim). Bu kekolarla nasıl tamamen korunurum? Sınıf değiştir demeyin, 3 sene oldu. Okula söyle demeyin, o hiç olmaz. Kavga et, bir daha bulaşmazlar demeyin, 1 arkadaşım var, kavga etti, çocuğu hem dövdüler hem de daha çok laf attılar. İçimi dökeyim dedim, bir fikriniz varsa yazabilirsiniz.
Ben dört sene tanımamazlıktan geldim, selam vermedim. Belki işine yarar.
Ayrıca sataşırlarsa falan hiç çekinmeden şikayet et, kendini düzgünce savunursan müdürün aileni arayacağım tarzı söylemleri ile birlikte önünde bir anda çocuk gibi ağlamaya başlayabilirler.
Çocuğun birini lise 3'de bu şekilde ağlatmıştım, bizi staj senesi farklı günlere vermişlerdi. Aklıma geldikçe o haline gülüyorum.

Son düzenleme:
Kanka çocukluk arkadaşını boşver bence seni korumayan adam dan arkadaş mı olur boşver kaybın olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı