OptimyX
Decapat
Nerede dalga geçmişim?Neden dalga geçiyorsun ki?
Nerede dalga geçmişim?Neden dalga geçiyorsun ki?
Çok uğraşmayın hocam. Sizi de yıpratır sinir krizi geçirtir. Boş verin gitsin. Bunu ciddiye alanlara yanıyorum ben.
Uğraşmayın falan kırıcı oluyor hocam. Alt tarafı fikirlerimiz ters yani.Nerede dalga geçmişim?
Yok yok olmuyor. Uğraşmasın senin içinde iyi olur kendi yanlış düşüncelerini kendine saklarsın.Uğraşmayın falan kırıcı oluyor hocam. Alt tarafı fikirlerimiz ters yani.
Ya hocam düşüncelerim size göre yanlış.Yok yok olmuyor. Uğraşmasın senin içinde iyi olur kendi yanlış düşüncelerini kendine saklarsın.
Tamam bana ve onlarca techopat kullanıcısına yanlış gelen düşüncelerini kendine sakla. Oldu mu?Ya hocam düşüncelerim size göre yanlış.
Tamam bana ve onlarca Technopat kullanıcısına yanlış gelen düşüncelerini kendine sakla. Oldu mu?
Başka insanlara negatiflik yayarsa böyle yaparlar. Bunlar gelip geçici. Ergenlik depresyonları bu yüzden ciddiye almıyorum. Neyse sen kazandın. Gidip istediğin yerde istediğin gibi konuş. İleride çok pişman olacaksın ama. Çünkü geçecek sende olan bu psikoloji ve neler yazmışım diyeceksin.Al işte hocam, buna benzer bir şey yaşayacak. Fikrini belirtecek dalga geçecekler, lafı ağzına tıkayacaklar.
Gelecekte neden pişman olayım ki hocam?Başka insanlara negatiflik yayarsa böyle yaparlar. Bunlar gelip geçici. Ergenlik depresyonları bu yüzden ciddiye almıyorum. Neyse sen kazandın. Gidip istediğin yerde istediğin gibi konuş. İleride çok pişman olacaksın ama. Çünkü geçecek sende olan bu psikoloji ve neler yazmışım diyeceksin.
Çünkü bu bunalımlı hallerin geçecek. Ve ergenlik hali ile neler yazdığını o zaman anlayacaksın. Şuan anlamanı beklemiyorum zaten.Gelecekte neden pişman olayım ki hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.