Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular: Açık Mikrofon'a katıldığında ne sorarsınız?

Kemal mi teröriste küfür edecek %44 aldığı oyun % 10 yspden geldi bir de bazı arkadaşlar seçim kaybetmedi yazmış en azından geçmişe bir bakıp gelselerdi. Direk aday olup kaybetmemiş olabilir ama CHP başında 2010'dan beri girdiği her seçimi kaybetti.

Ne demek Kılıçdaroğlu henüz hiç seçim kaybetmedi dostum güldürme beni :D Kılıçdaroğlu partinin başına geldiğinden beri 2 halk oylaması, 3 genel seçim, 2 yerel seçim ve bir cumhurbaşkanlığı seçimi kaybetti. Yaşın yetmiyor sanırım, başkanlık sisteminden önce de siyasetteydi bu adam.
Kılıçdaroğlu CHP genel başkanı. Henüz bugüne kadar seçime girmedi. İlk kez aday olarak seçime giriyor. Dostum senin yaşın yetmiyor sanırım. Yada siyaset bilgin yok. :)

Bu bahsettiklerin için CHP seçim kaybetti diyebilirsin. Kemal KILIÇDAROĞLU hiç aday olmadı ki seçim kaybetsin. :)

Son düzenleme:
Kemal mi teröriste küfür edecek %44 aldığı oyun % 10 yspden geldi bir de bazı arkadaşlar seçim kaybetmedi yazmış en azından geçmişe bir bakıp gelselerdi. Direk aday olup kaybetmemiş olabilir ama CHP başında 2010'dan beri girdiği her seçimi kaybetti.
Mevcut oy oranı yanlış, oy çalındığı teker teker ortaya çıktı halen daha çıkmaya devam ediyor.
Erdoğan normalde %40'ı geçemez, o kadar hükümet istifa vs. yakınan insan var.
Kılıçdaroğlu ilk turda bitirecekti, fakat bu ikinci turda alacağını düşünüyorum, mevzular acığa çıktığı zaman bir nevi kaderimizi tayin edecek.
Cevapları ve üslubu ya oy kazandıracak ya da oy kaybettirecek.

Kılıçdaroğlu CHP genel başkanı. Henüz bugüne kadar seçime girmedi. İlk kez aday olarak seçime giriyor. Dostum senin yaşın yetmiyor sanırım. Yada siyaset bilgin yok. :)

Bu bahsettiklerin için CHP seçim kaybetti diyebilirsin. Kemal KILIÇDAROĞLU hiç aday olmadı ki seçim kaybetsin. :)
CHP'nin kaybettiği seçimlerde CHP'nin genel başkanı kaybetti sayıyoruz doğal olarak. Ben mi yürüttüm seçim çalışmalarını, ben mi kaybettim diyeyim?

İmamoğlu'nu anlıyorum ancak Mansur Lavaş'ı neden aday göstermedi de kendisi aday oldu? Bu da güç zehirlenmesinin sonucu olabilir mi? Başka bir 20 yıllık saltanat hevesi mi? Adaylığını geç açıklamasının sebebi alacağı tepkileri, baskıyı ve düşük kazanma ihtimali olduğu gibi algıları bildiği için işi oldu da bittiye getirmek miydi? PKK terör örgütüdür demekle iş bitmiyor, CHP üyelerinin doğrudan teröristlerle olan bağlantıları konusunda ne düşünüyor?

Mevcut oy oranı yanlış, oy çalındığı teker teker ortaya çıktı halen daha çıkmaya devam ediyor.
Erdoğan normalde %40'ı geçemez, o kadar hükümet istifa vs. yakınan insan var.
Kılıçdaroğlu ilk turda bitirecekti, fakat bu ikinci turda alacağını düşünüyorum, mevzular acığa çıktığı zaman bir nevi kaderimizi tayin edecek.
Cevapları ve üslubu ya oy kazandıracak ya da oy kaybettirecek.

Fox halktv tele1 TELE100 sözcü cumhuriyet buralar göre Kemal % 60 kazandı sen oraları izliyorsan genel bir perspektiften bak derim % 49,5 çalan adam %0, 5 mi çalmayacak.
Seçimin ortasında kendi seçmenini aptal yerine koyar gibi biz kazandık 1-2 saat bitti bu iş. Diyen birileri çıkıp özür bile dilemedi kendi seçmeninden.

CHP'nin kaybettiği seçimlerde CHP'nin genel başkanı kaybetti sayıyoruz doğal olarak. Ben mi yürüttüm seçim çalışmalarını, ben mi kaybettim diyeyim?
Öyle sayılmaz dostum. Siyaset bu ince noktaları kavrama işidir. İkisi birbirinden farklı şeyler. Kemal Kılıçdaroğlu girdiği ilk seçimde aşağı yukarı %46'ya yakın oy almıştır ve bu ilk girdiği seçimdir. Teknik olarak bugüne kadar hiç seçim kaybetmedi. CHP'nin kaybettiği konusunda haklısın.

Öyle sayılmaz dostum. Siyaset bu ince noktaları kavrama işidir. İkisi birbirinden farklı şeyler. Kemal Kılıçdaroğlu girdiği ilk seçimde aşağı yukarı %46'ya yakın oy almıştır ve bu ilk girdiği seçimdir. Teknik olarak bugüne kadar hiç seçim kaybetmedi. CHP'nin kaybettiği konusunda haklısın.
Haklı.

Bu algıya kapılmayın 10 seçim kaybetti olarak lanse ediyorlar. Siz bile inanıyorsunuz.

Kemal Kılıçdaroğlu mevzular: Açık Mikrofon'a katıldığında ne sorarsınız?

Arkanızdaki Atatürk resminden rahatsız mısınız?(!)

Kılıçdaroğlu henüz hiç seçim kaybetmedi. İlk kez aday oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı