Sizin yaşınızdan daha büyük olduğunu net bir biçimde söyleyebilirim. Çünkü daha darbeyi görmemişsiniz, önceki hayatı yaşamamışsınız. Cevap bulamayınca yaş sormanız da öbür bir sıkıntınız.Yaşınız kaç?
Sizin yaşınızdan daha büyük olduğunu net bir biçimde söyleyebilirim. Çünkü daha darbeyi görmemişsiniz, önceki hayatı yaşamamışsınız. Cevap bulamayınca yaş sormanız da öbür bir sıkıntınız.Yaşınız kaç?
Darbe olduğunda 13 yaşındaydım.Sizin yaşınızdan daha büyük olduğunu net bir biçimde söyleyebilirim. Çünkü daha darbeyi görmemişsiniz, önceki hayatı yaşamamışsınız. Cevap bulamayınca yaş sormanız da öbür bir sıkıntınız.
İlk yazdığım mesaja bakarsanız zaten sonraki bazı hamlelerinin yanlış olduğunu belirttim. Ancak Kenan Paşa ülkeyi kurtardı, bölünmesini engelledi.Atatürkçü bir subaya o kadar hata yapmak yakışıyor muydu?
Verdiğiniz bilgi doğruysa yanılmışım, sizden 4 yaş küçüğüm.Darbe olduğunda 13 yaşındaydım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.