Kendi Düşüncelerimi Söylediğim İçin Mi Kaybediyorum? Sorun Bende Mi?

Hocam siz de ne yaptıklarınızı söylerseniz sizde de boş şeyler bulacağımıza eminim. Her insanda vardır. Tiktok cidden boş bir şey. Ama insanların izlediği dizilere direkt bu şekilde hakaretimsi söylemlerde bulunmanız pek doğru değil. Büyük bir topluluğa sorsanız Sosyal de boş bir şey, ki bir nebze doğru. Ben burada size vaktimi ayırıp bir şeyler yazıyorum. Hadi siz okudunuz diyelim. Başka konularda adamın sorununu çözecek şeyler yazmama rağmen umurunda olmayan ya da bir teşekkür bile etmeyen insanlarla dolu burası. Neredeyse her yer öyle. Mesela bana göre Dostoyevski, Shakespeare gibi yazarlar gereksiz. Birçok kitaplarını okudum, hiçbiri de güzel değildi. Aynı şeyi o edebiyat dersinde adını duyduğunuz adamlar için de çok rahatlıkla söyleyebilirim.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler, Direkt bu ergen dizisi demedim, olaylar çok farklı gelişti. İzlediği dizilerin bazı kısımlarını alıp story'de paylaşıyordu arkaya da müzik falan koyunca baya ergence olduğunu belirttim, o da engelledi.

Yaşıtlarım Aleyna Tilki, Gazapizim, Edis dinler ben Azer Bülbül , Erkin Koray , Cem Karaca dinlerim Onlar Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? izler ben The Godfather izlerim onlar Tiktok ile uğraşır ben Hack bilgimi ilerletmek için uğraşırım hepte gurur duyarım bu halim'den eski modayı daha fazla severim 1930-1920-1960 civarlarını onlar ise saçma sapan yırtık pantolon modalarını severler onlar LOL oynar ben Mafia oynarım bazen arkadaşlarım garipser "olm bunu mu oynuyorsun?" ama hiç yalnız kaldığım olmadı bu halimden çokta memnunum bence bu halinden gurur duymalısın.

Sen de zannettiğin kadar kusursuz olmayabilirsin. İnsanların hatalarını suratlarına vurmak sana hiçbir şey kazandırmaz aksine kaybettirir. Her doğru her yerde söylenmez diyorum anlayacağın o ki :)
Zevkler ve renkler tartışılmaz aynı zamanda. Senin tutumun, onlarınkinden daha tehlikeli bence.

Yaşıtlarından farklı bir insansın. Bu güzel bir şey. Öğrenmen gereken şeyse bu farklılığı erdeme dönüştürebilmek.

Ben de senin yaşlarında benzer dönemlerden geçtim. Kendi doğrularıma inanmayı ama bunları her saniye insanların gözüne sokmamayı acılı yollardan, insan kaybederek öğrendim. Çünkü gerçekten bazen senin doğru olduğunu sandığın şeyler de yanlış olabiliyor.

Açık bir insan olmalısın, karşındakini incitmeden kendini ifade edebilmelisin. Gerektiği yerde kaya gibi olacaksın, tamamen yumuşa demiyorum elbette. Sadece her dakika sert olma, insanları incitme. Bu kimseye bir şey kazandırmayacak.

Kısa bir süre önce bir flörtüm oldu. Kafalarımız uyuşmasına rağmen, benzer kültürlerle yetiştirilmemize rağmen onun aşırı sert söylemleri bana çocukça gelmeye başladı. En son tahammül edemeyeceğim bir iki çıkış yaptı. İster istemez huzursuzlandım ve konuşmak istemedim. Muhtemelen son birkaç yıldır en iyi anlaştığım insandı ama bu doğrularını sert bi şekilde karşıya dayatma arzusuna tahammül edemedim. Bu da böyle bir anımdır:)

Farklı olmak güzel bir duygu, sadece sert olmanız gereken yerleri iyi seçin:)

Şimdi sen onun izlediği diziye ergen dizisi deyince, ister istemez sanki ona ima yapmıyormuş profili çizersin. Çevrende yapılan her faaliyeti düşüncelerinle dökmek zorunda değilsin, içinden ne malca işlerle ilgileniyor deyip geç. Zaten bu işe girişmiş bir kişi, ötekinin demesiyle vazgeçmez. Boşuna kendini kötü yapıyorsun yani.

Bir de doğru kelimeler seç. Ergen dizisi diyeceğine daha çok küçüklere hitap eden bir dizi şeklinde söylersen daha hoş karşılanabilir.

İşin eğitim kısmı da var. Türk halkı pek eleştiri kabul edemez.

Yaşıtlarından farklı bir insansın. Bu güzel bir şey. Öğrenmen gereken şeyse bu farklılığı erdeme dönüştürebilmek.

Ben de senin yaşlarında benzer dönemlerden geçtim. Kendi doğrularıma inanmayı ama bunları her saniye insanların gözüne sokmamayı acılı yollardan, insan kaybederek öğrendim. Çünkü gerçekten bazen senin doğru olduğunu sandığın şeyler de yanlış olabiliyor.

Açık bir insan olmalısın, karşındakini incitmeden kendini ifade edebilmelisin. Gerektiği yerde kaya gibi olacaksın, tamamen yumuşa demiyorum elbette. Sadece her dakika sert olma, insanları incitme. Bu kimseye bir şey kazandırmayacak.

Kısa bir süre önce bir flörtüm oldu. Kafalarımız uyuşmasına rağmen, benzer kültürlerle yetiştirilmemize rağmen onun aşırı sert söylemleri bana çocukça gelmeye başladı. En son tahammül edemeyeceğim bir iki çıkış yaptı. İster istemez huzursuzlandım ve konuşmak istemedim. Muhtemelen son birkaç yıldır en iyi anlaştığım insandı ama bu doğrularını sert bi şekilde karşıya dayatma arzusuna tahammül edemedim. Bu da böyle bir anımdır:)

Farklı olmak güzel bir duygu, sadece sert olmanız gereken yerleri iyi seçin:)
Çok haklısınız, teşekkür ederim cevabınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı