Kendi Düşüncelerimi Söylediğim İçin Mi Kaybediyorum? Sorun Bende Mi?

Yanlızlığı neden dert ediyorsun ki? Yanlız olmak her zaman iyi olmasa da çoğu zaman güzel (Bence).
Söyliyeceğin lafları biraz daha yumşatırsan daha iyi olabilir.

Düşünceler ile birlikte hareketlerde önemlidir. Aldım başımı gidiyor ben Tik Tok mudur nedir bilmiyorum bile. Diyelim ki siz beğenmediniz. Bazen bunu dile getirebilirsiniz. Bazen de ilk cümlede söylediğim gibi hareketleriniz ile belli edersiniz.

Yani bir ortamda bir durumda rahatsız oluyorsanız ve rahatsızlığını ya da düşüncenizi dile getiriyor iseniz böyle devam edin. Kaybetmiyorsunuz. Kaybedeceğim diye düşünceleri dile getirmeyenler kaybeder. Bakın ülkeye. Neyse oraya girmeyeyim.

Sorun sizde değil. Sorun toplumda. Abidik gubidik bir şey trend olduğu diye peşinden koşan aklı bir karış havada gençlerde.

giphy.gif

Sadece ilk cümlesini okumam yetti.

Ne yazık ki toplumunuz, insanları düşüncelerine göre kalıptan kalıba sokmakta bir numara. Ya koyun sürüsü gibi onları takip edeceksiniz ya da sürüye uymayıp yalnız kalacaksınız. Toplum böyle düşünüyor.

Siz doğru olanı yapıyorsunuz, asla bu konuda da moralinizi bozmayın.

Ekleme: TikTok kullanıp da kendini bir halt zannedenlerle de fazla muhatap olmayın derim ;)

Şu an bir kursa gidiyorum, kurstaki bazı erkekler TikTok videosu çekiyor, ben bunun çok boş bir şey olduğunu söylediğim için benimle konuşmayı kestiler. Dün de kurstan bir kızla internetten konuşuyorduk izlediği dizileri falan söyledi, ben de izlediği bir dizinin çok ergence olduğunu söyledim, yani bence ergence, diziyi izleme falan demiyorum ki, benim izlediğim diziler de ergence sadece belirtmek istedim, ve bunu söylediğim için de engel yedim. Moralim bozulmaya başladı artık, topluma ayak uyduramıyorum.

Topluma ayak uydurmana gerek yok ama sesli düşünme aklında ki her şeyi paylaşma sen kilolu birini görünce bunun onun için sağlıksız olduğunu biliyorsun ama pat diye diyemezsin bana görede sigara içmek mallık pat diye konuştuğum biriyle dalga geçmem içiyor diye yakın bir arkadaşım hariç. Demek istediğim herkesin boş görebileceği bir sürü şey. Yorumlara baktığım kadarıyla herkes TikTok çekenle arkadaş olma şöyle böyle demiş benim TikTok'um yok Instagram'dan görüyorum çoğu zaman bazı içerikler gerçekten kaliteli ama tabii ulaaa hayaaaat gibi şeyler gerçekten anlamsız izlenme için yapılan saçma sapan çizilen senaryolar. Kısaca sesli düşünme kimine göre oyun oynamak vakit kaybı kimine göre bu forum bile vakit kaybı ki öyle eğer bir şey aramıyorsun bir şey sormuyorsan benim gibi konudışındaki başlıkları okuyorsun boş bir şey yapıyorsun vakit öldürüyorsun yapabileceğin kendine katabiliceğin bir sürü şey varken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı