Geçmiş olsun hocam.İkinize birden cevap vereyim. Aslında güncelleme gereken bazı noktalar var arkadaşın da dediği gibi. Fakat üniversite sınavı, ameliyatım cart curt derken oyun işi biraz kaldı açıkçası. Ama en kısa zamanda düzelteceğim![]()
Geçmiş olsun hocam.İkinize birden cevap vereyim. Aslında güncelleme gereken bazı noktalar var arkadaşın da dediği gibi. Fakat üniversite sınavı, ameliyatım cart curt derken oyun işi biraz kaldı açıkçası. Ama en kısa zamanda düzelteceğim![]()
Çok teşekkürler dostum. Küçük bir operasyondu zaten, taktıkları platinleri ve vidaları çıkardılar ayak bileğimdenGeçmiş olsun hocam.
Bazıları orasını yanlış anlamış. O benim oyunu yaparken kullandığım dosyaların büyüklüğü. Oyunun kendisi 3 GB falanBilgisayar başına geçersem satın alırım. Ama 53 GB yükleyemem. Destek için alırım. Biraz geç gördüm ama
![]()
Bende kendime deyip duruyorum "bu kadar olamaz" diyeBazıları orasını yanlış anlamış. O benim oyunu yaparken kullandığım dosyaların büyüklüğü. Oyunun kendisi 3 GB falan![]()
Cidden, 1,2,3 sayılarının arka arkaya olması ayrı güzel, bu kadar ilgi görmüş olması apayrı güzel. Hepiniz sağ olun arkadaşlarHiç dikkatinizi çekmedimi sayfa 123 teyiz.
Hayır, fakat yukarıdan bakış açısı mevcut.Bende kendime deyip duruyorum "bu kadar olamaz" diye. Oyunda arka kamera açısı mevcut mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.