Kendi sitemi açmak istiyorum

TheLuess

Centipat
Başlıkta da yazdığım gibi kendi sitemi açmak istiyorum ve kendimi geliştirirsem işi ticarete dökmek İstiyorum. Aynı zamanda ilgim olduğu için de öğrenmek istiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan kişiler yardım ederse sevinirim.

1. İnternet üzerinden mi yoksa kitaplardan mı öğrenmeliyim?
2. Hangi programlama dilini öğrenmeliyim?
3. Başkası adına site açıp satışını nasıl yapabilirim?

Bulabildiğiniz bütün kaynaklar ile çalışmak sizin yararınıza tabii ki ama 2019 yılı ile cevaplandırmak gerekir ise, internet üzerinden teknolojilerin güncel dökümantasyonlarına ulaşabiliyorken, güncelliğini yitirmiş kitaplardan çalışmak mantıksız olacaktır.

Çok fark etmeyecektir başlangıçta. Arka yüz için NodeJs(JavaScript), ASP.NET(C#), Django(Python) teknolojilerinden herhangi biri ile başlayabilirsiniz.

Ön yüz tarafında temel olarak; HTML, CSS ve JavaScript teknolojilerini öğrenmeniz gerekiyor.

Başlıkta da yazdığım gibi kendi sitemi açmak istiyorum ve kendimi geliştirirsem işi ticarete dökmek İstiyorum. Aynı zamanda ilgim olduğu için de öğrenmek istiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan kişiler yardım ederse sevinirim.

3. Başkası adına site açıp satışını nasıl yapabilirim?
  1. Udemy kurslarında çok iyi anlatanlar var. YouTube üzerinden Utku Gökçe Eğitimleri kanalına bakmanı öneririm.
  2. @berk1937 'nin yazdığı dilleri öğrenebilirsiniz. WordPress ile modern ve güzel siteler oluşturabilirsiniz.

Kendin site yapmak yerine bu işi bilenlere yaptırman daha mantıklı.

Burada kaynak atanlara tek sorum: Yemekten anlamayan, ekmek kesemeyen birine pirinç ve tavuk verip ondan tavuklu pilav yapmasını nasıl isteyebilirsin?

Yapman gereken şey, işinin ehli, profesyonellerden yardım alman. İşi ticarete dökeceğim diyorsun, belli ki bir sermayen var. Buna da para ayır, güzel bir siten olsun.

Kendin site yapmak yerine bu işi bilenlere yaptırman daha mantıklı.

Burada kaynak atanlara tek sorum: Yemekten anlamayan, ekmek kesemeyen birine pirinç ve tavuk verip ondan tavuklu pilav yapmasını nasıl isteyebilirsin?

Yapman gereken şey, işinin ehli, profesyonellerden yardım alman. İşi ticarete dökeceğim diyorsun, belli ki bir sermayen var. Buna da para ayır, güzel bir siten olsun.
Bence sacma. 2 sene önceye kadar bende tek bir satir kod yazamiyodum. Suanda bu isten para kazaniyorum. Bence ögrenmek isteyen birine böyle denilmemeli. Istek varsa herseyi ögrenebilir. Ayrica bizim attigimiz kaynaklar ögrenmek icin olan kaynaklar. Js kütüphanesi atsak dediginde hakli olurdun belki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı