Kendilerinde sorun çıkarmadı diye RX 5700 XT önerenler

Sizce güncel fiyatıyla alınır mı?

  • Evet

    Oy: 51 34,2%
  • Hayır

    Oy: 98 65,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    149
Arkadaş biri fan sorunu yazmış biri çok güç tüketiyo yazmış bende aynı kartı kullanıyorum canavar çin malı marka kullanıyorsanız bilemem amd size ne zaman yaranacak amd olmasa şuan rtx 3000 serisi çıktığında sen anca bu kurlarla gtx660 alabilirdin. Aynı şelilde ryzenlerde olmasa intele araba parası verirdin. Adamlar 2 kulvarda da yarışıyor. Ben intel işlemcinin darboğazından duvara fırlattığı mı da bilirim. Nvidia ekran kartının düzen tutmadığınıda. Hayatında kaç tane parça değiştirdin acaba merak ediyorum. Yaşım 35 ve çok sayıda pc değiştirdim. Amd herkonuda intel ve nvidia dan daha az zarar verdi cebi
Sizin sorun yaşamamanız kartın sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmeyecek. Ayrıca kimse çin malı kullanmıyor merak etmeyin.
 
Üst segmentte bu markalar çok çok iyi performans veremez belki ama orta segmentte çok iyiler. Ben INNO3D 1650 Super kullanıyorum OC olmasına rağmen 63 derece çalışıyor.

Üst segmentte tekel olmasına rağmen yine uygun fiyata çok çok güçlü kartlar çıkardı. AMD üst segmentte asla rakip olamaz şu haliyle. Ben 5700 XT alıp sürekli driver sorunu yaşasam kartı çöpe atardım kusura bakmayın.

Zaten bu markaların üst segment serileri farklı. Zotac'ta AMP, INNO3D'de ICHILL, Palit'te JetStream ve GameRock, Galax'ta HOF serileri var. Ama haklısınız, bu markaların orta seviye olan serisi tercih ediliyor TR'de. Zotac'ta Gaming ve Twin Fan, INNO3D'de Twin, Palit'te Dual ve GP OC, Galax'ta 1 Click OC ve EX OC serileri gibi.
Sizin sorun yaşamamanız kartın sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmeyecek. Ayrıca kimse Çin Mali kullanmıyor merak etmeyin.

Sapphire, Hong Kong'ta ve Çin malı mesela :).
 
MSI RX 5500 XT 8 GB ekran kartı iyi sıcaklıgı tamamda 69 falan gecmiyor ama kasayı o kadar ısıtıyor ki kasaya elimi dokununca sacına elim yanıyor yani yumurta pişer o kadar deyim işlemci Ryzen 2700X RAM 8 GB.
 
1 Yila yakin Sapphire 5700XT Nitro+ modelini kullandim. Bana problem cikarmadi. İlk aldigim zaman ufak tefek masaustune atma bilgisayarin kapanmasi oluyordu. Yazilimla duzelmisti. Onun disinda inailmaz memnundum. Suanda sattim. 3070 almak için. Ama sattigimada cok uzuldum. Nitro modelini tavsiye ederim almakta kararliysan. Kart sunada cok stabil sorunsuz diyebilirim.(Kartin suanda driver sorunu bulunmuyor. NVIDIA'da ne kadarsa bunda da o kadardir suanda.)Kart ilk ciktigi zamandan cok daha farkli bir konuma geldi. Hatta suanda AMD'nin yeni kartlarini bekliyorum. Yine F/P olursa dusunmeden alacagim.
 
1 Yila yakin Sapphire 5700XT Nitro+ modelini kullandim. Bana problem cikarmadi. İlk aldigim zaman ufak tefek masaustune atma bilgisayarin kapanmasi oluyordu. Yazilimla duzelmisti. Onun disinda inailmaz memnundum. Suanda sattim. 3070 almak için. Ama sattigimada cok uzuldum. Nitro modelini tavsiye ederim almakta kararliysan. Kart sunada cok stabil sorunsuz diyebilirim.

Şu an Nitro+ modeli, MSI Gaming X'ten bile pahalı. Hatırlatırım :)...
 
Şu an Nitro+ modeli, MSI Gaming X'ten bile pahalı. Hatırlatırım :)...

Sapphire AMD'nin en kaliteli Custom ureticisi hocam. Ondan olabilir mi?
He benim onerim suanda alinmamasi. Hiçbir kartin alinmamasi yonunde olur. Onumuzde ki 2-3 ay icinde AMD ve NVIDIA'nin yeni kartlari belli bir duzene gireceginden onlari beklemek daha iyi olur diye dusunuyorum.
 
MSI RX 5500 XT 8 GB ekran kartı iyi sıcaklığı tamam da 69 falan geçmiyor ama kasayı o kadar ısıtıyor ki kasaya elimi dokununca sacına elim yanıyor yani yumurta pişer o kadar deyim işlemci Ryzen 2700X RAM 8 GB.

Bence senin sisteminde farklı bir sorun olabilir. 69 dereceyi geçmeyen kart nasıl kasayı ısıtsın? Öyle olsa RTX kartlar eritirdi kasalarını. Kasanın modeli nedir, doğru düzgün bir sirkülasyonun var mı?
 
Bence senin sisteminde farklı bir sorun olabilir. 69 dereceyi geçmeyen kart nasıl kasayı ısıtsın? Öyle olsa RTX kartlar eritirdi kasalarını. Kasanın modeli nedir, doğru düzgün bir sirkülasyonun var mı?

Kasamdan dolayı oldugunu düşünüyorum sorunun kasam coller Master MB501L.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı