Kendimden uzun ve güçlü birisine nasıl karşı koyarım?

Evet abilerim ablalarım... Başlıkta gördüğünüz gibi kendimden uzun ve güçlü birisine nasıl karşı koyarım sorusunu size sormak istiyorum. Bir çocuk beni hem söz hem de kaba kuvvet kullanarak rahatsız ediyor. Güçsüz değilim. Ama kuvvetlide değil. Bu çocuk rahatsız etmeye başladı artık. Git başımdan diyorum benimle dalga geçiyor. Mesela sen bana 10 kere ben 1 kere vurayım diyor. Bana lütfen onu takma boş ver sen ne olacak gibi sanki tavsiyeler vermeyin. Bugün çıkışta anneme küfür edince artık yeter dedim. Yarın kavga çıkabilir maalesef. Ama hangi taraf galip gelir bilemem. Bana tavsiyeler verebilir misiniz lütfen :/ ne yapmalıyım? Biliyorum bu metin biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :) . Çocuk benden 5,6 CM uzun. Ben ondan daha güçlüyüm demiyorum ama... Daha önce sadece 2 kez kavgaya girdim. Biraz taktik verebilir misiniz? Hepinize teşekkürler :)

Kanka bak şimdi okulda isen geç sınıfa böyle kafanı sıraya vur düşmanın gözü önünde adam diyecek ki kendine bunu yapan bize neler yapmaz a*k
 
Arkadaşınız ya da sizden 2 3 yaş büyük olan tanıdığınız yok mu? Kavgada onlar yanınızda olursa kavga başlamadan biter ve o çocuk da size kolay kolay sataşamaz.
 
Okul içinde sakın kavga etme, okul dışında ise yakınlarda kamera veya herhangi bir kişinin olmadığı yerler makbuldür. Göbeğine yumruk atmaya çalış. Düzgün bir tane geçirirsen çocuk bir süre yerinden kalkamaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı