Kendime Ait Bir Odam Yok

Bunun farkında olmana sevindim, hepimiz farkındayız. Böyle negatif durumlarda insanlara köstek yerine destek olmak kalan hayatında sana artı sağlayacaktır.

Bunun farkında olmana sevindim, hepimiz farkındayız. Böyle negatif durumlarda insanlara köstek yerine destek olmak kalan hayatında sana artı sağlayacaktır.
Ama öyle insan başaramadığı zaman sürekli bahane arayan bir varlıktır.
Ben bu sene sınava girdim.Evde sürekli internete falan takılıyordum sadece dershanede çalışıyordum sözelden 344 alabildim Dicle Üniversitesi İlahiyatı kazandım.Normalde eşit ağırlıktan girmiştim matematik yapamadım ben de sözeli çerez niyeti çözmüştüm eşit ağırlıktan 290 almıştım.

Bu arkadaşın asıl konusu bu.

Babasıyla salon da oturup televizyon izliyor ve geç yatıyor ise, bu arkadaş da mecbur geç yatmak zorunda kalıyor

Sabah da istediği saate kadar yatamamak mesela. Sonuçta herkes salona oturmaya geliyor. Kendine ait bir odan olmadığı durumlar da her türlü rahatsız olursun. Kötü bir şey.

2 sene geçmiş bu konu üzerinden. Şuan durumu ne merak ettim?

@goodtofell

Üniversiteye gidene kadar benim de olmadı, bitirdim geri döndüm yine olmadı. Yaş 30u geçince ev aldım, yine odam olmadı Her odanın adı farklı

Benim de kendi odam yok. Kardeşimle aynı odadayız ve nefret ediyorum bu durumdan. Ben 16 yaşındayım. Eminim sen bu nefrete daha fazla katlanmışsındır.
Yavaş yavaş yetişkinliğe geçtiğimiz için özgürlük ve birilerine bağlı olmadan yaşamak istiyoruz. Bazıları aileden ayrı evde yaşamayı ister. Mesela ben sadece kendime ait bir oda istiyorum ama hayat her istediğimizi vermiyor.
Kartlar farklı dağıtılmış olabilir. Bütün arkadaşlarımın kendi odası var ve gerçekten özeniyorum ama kendi kartlarımızla güzel oynarsak kazanan biz olabiliriz. Bu yüzden imkansızlıklardan sıyrılıp odaklanmak gerek. İnşallah biraz yardım etmiştir yazdıklarım.

Okusa sanki iş bulabilcek.

İlk defa bir konuyu hortlatana sinirlenmedim. Aynı duygulara bende sahibim. İnsan kendine ait bir ortam olsun istiyor.

Hocam 22 yaşına girmiş olmanız lazım. Ne durumda okul vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…