0fa
Femtopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar. Umarım iyisinizdir. Konu başlığından da anlaşılacağı gibi kendimi geliştirmek istiyorum. Size biraz "ben"den bahsedeyim o zaman. Son derece düzensiz ve disiplinsiz hayat yaşayan 15 yaşında biriyim. Yaşıma göre daha olgun olduğuma inanıyorum. Gelecek için yolumu uzun zaman önce çizdim. Hedeflerim doğrultusunda çalışma zamanının artık geldiğini düşünmekteyim. Yapmam gerekenleri az çok biliyorum. Şahsıma özel bir disiplin anlayışı inşa edeceğim. Bu kadar net konuşmamın sebebi kendime olan inancımdır.
Kabaca hedeflerimden söz edeyim:
Kısaca böyle yani. Eylül ayına kadar maalesef ki, uygun olamayacağım. Yaz boyunca ertelediğim ödevlerimi 12 gün içerisinde tamamlamam gerek. Eylül ayının ilk günü gelişim sürecime başlayacağım. Zannediyorum ki, o zamana kadar paylaşım yapmam. Belli de olmaz ama. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Zira Türkçem çok iyi değil. Kendinize iyi bakın. Okuduğunuz için teşekkürler.
Kabaca hedeflerimden söz edeyim:
- Kilo vermek.
- 10 ayda tıp kazanacak düzeyde olmak (bu maddeyi aşağıda biraz daha açacağım)
- Sıfırdan dünya tarihi öğrenmek.
- Dans etmeyi öğrenmek.
- Piyano çalmayı öğrenmek.
- Spor ve kitap okumayı alışkanlık haline getirmek.
- İngilizce başta olmak üzere diller öğrenmek.
- Grafik tasarım işinde gelişmek.
Kısaca böyle yani. Eylül ayına kadar maalesef ki, uygun olamayacağım. Yaz boyunca ertelediğim ödevlerimi 12 gün içerisinde tamamlamam gerek. Eylül ayının ilk günü gelişim sürecime başlayacağım. Zannediyorum ki, o zamana kadar paylaşım yapmam. Belli de olmaz ama. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Zira Türkçem çok iyi değil. Kendinize iyi bakın. Okuduğunuz için teşekkürler.
Son düzenleme: