Kendimi köpeklerden nasıl savunabilirim?

MertKrts

Hectopat
Merhaba, benim oturduğum Mahallede çok coban köpeği yani kangal oluyor ve okul da bıçak falan çekiyorlar bazen kendimi tutamıyorum kendimi 2 şekilde savunmam gerekiyor. Bana nasıl bir alet önerebilirsiniz kendimi savunmam için bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba, benim oturduğum Mahallede çok coban köpeği yani kangal oluyor ve okul da bıçak falan çekiyorlar bazen kendimi tutamıyorum kendimi 2 şekilde savunmam gerekiyor. Bana nasıl bir alet önerebilirsiniz kendimi savunmam için bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Köpek gelince asla ve asla koşmaya başlamayın size yaklaştığı anda size zarar vereceğini hissetiğiniz anda ellerinizi başınızın üstüne koyun ve yere secde eder gibi kapanın köpek üstün olduğunu ve galip geldiğini anlayacak ve gidecektir çok büyük ihtimalle ve asla hayvana zarar verebilecek yada tedirgin edebilecek bir davranışta bulunmayın daha çok saldıracaktır.

Hocam yasal olan çakılardan bir adet alabilirsiniz illagal olanları önermem ama sizin kararınız köpek size saldırırsa bıçak hazırda dursun eğer bıçakla zarar vermek istemiyorsanız tekme atıp sonra bıçakla halledebilirsiniz okuldakilere ise sessiz kalın ben aynı olayı yaşadım hep atarlandım adamlarda her türlü pislik var yasal bir çakı ile halledebilirsiniz veya bileğiniz ile halledebilirsiniz kimsede bıçağı saplayacak yürek yoktur çok büyük bir olay olmadığı sürece.

Hocam yasal olan çakılardan bir adet alabilirsiniz illagal olanları önermem ama sizin kararınız köpek size saldırırsa bıçak hazırda dursun eğer bıçakla zarar vermek istemiyorsanız tekme atıp sonra bıçakla halledebilirsiniz okuldakilere ise sessiz kalın ben aynı olayı yaşadım hep atarlandım adamlarda her türlü pislik var yasal bir çakı ile halledebilirsiniz veya bileğiniz ile halledebilirsiniz kimsede bıçağı saplayacak yürek yoktur çok büyük bir olay olmadığı sürece.
Evet karşıdaki hayvan size ciddi zararlar verebilecek seviyeye gelmediyse 1,2 havlama ile kaçabiliyorsanız asla karşılık vermeyin ikinci olarak yetkilileri arayabilirsiniz.

Hocam haklısınız tavsiyen için teşekkür ediyorum.

merhaba bunun en güzel yolu kadrajdan çıkmaktır.
size yönelen köpek sizi kadraja alır o gelirken büyüyüp kadrajdan çıkarsanız köpek fren yapar.
kadrajdan çıkmak en basit şekilde ellerinizi kaldırın komple hey diyin yüksekçe

Bunu bizim bir arkadaş kullanıyordu. Aşırı etkili,köpekler direkt uzaklaşıyorlar. 15 20 MT Öteden bile iş görüyor kesinlikle tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı