Kendimi savunmayı nasıl öğrenirim?

• Konuyu başlatan LynxC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 3.464

LynxC

Hectopat
Biliyorsunuz ki sokaklar artık pek güvenilir değil. Sokakta gezerken biri laf atsa kavgaya girsek ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi savunmayı nasıl öğrenebilirim? Bir yere gitmek istemiyorum.

Eğer çok zor durumdaysan(bıçaklama vs.) Boğazına vur diğer durumlarda zaten rakibin çok iri değilse ikinizede bir şey olmaz.

Son düzenleme:
Teknik bilmeden sakın bahsedilenleri deneme. Başına çok büyük iş alırsın. Bunları yaparak bir insanı felç bıraksan, sakatlasan hatta öldürsen asla kendini savunduğunu ispatlayamazsın. Tavsiyem kurs alarak işin tekniğini öğrenmen.

Önce elemanın yüzüne tükür afallasın sonra gırtlağına yumruk at bazen bayıltıcı etkisi olabiliyor.

Hocam gırtlağına yumruk atmak nedir ölürse cezaevine kim girecek acaba bayıltmayı geç öldürürsün gırtlağa vurursan yanlışlıkla bak özellikle diyorum elimi çevirirken vurdum kendi arkadaşıma çocuk 3-5 dakika nefes alamadı zar zor kendine getirdik yumruk atarsan büyük ihtimal ölür böyle tavsiye vermeden önce dikkatli düşün sonra başına bela alırsın forumda araştırdılarmı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı