Kendimi savunmayı nasıl öğrenirim?

• Konuyu başlatan LynxC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 3.449
Sana saldıran kişi olursa şu haraketi yap;
62335231_620x410.jpg

2.jpg

En iyi dövüşçü kavga etmeden kazanandır.
Bir spora gidecek olsan bile kavga etmemeyi öğrenmelisin.
Eğer gerekirse kullan.
Ben teakwondo ve kick box yaptım uzun süre çok memnunum. Tavsiyem yaşın küçük ise ilk teakwondo yapman. Tekme açısından her türlü avantajlı olacaksın.

Boyun çevresine yapılan vuruşlar bayıltma ya da ölümle sonuçlanabilir. Özellikle boğazına vurursan; soluk borusuna zarar verip, öldürme ihtimalin çok yüksek. O yüzden "boyuna, boğaza vur" diyen arkadaşlara aldırma, çok zor durumda kalırsan boyun çevresine vurursun. Kroşe ya da aparkat atmayı biliyorsan çenesine vurabilirsin, devamında da duruma göre dövüşürsün.

Aşırı gereksiz bir düşünce ve istek, karşı tarafı alt etsen bile daha sonra sana bıçak veya silahla saldırma olasılığını yükseltir ve boş yere düşman edinirsin. Sokakların kuralı yok, istediğin tekniği öğren. Bir kişi her an 10 kişiye dönüşebilir.

Aşırı gereksiz bir düşünce ve istek, karşı tarafı alt etsen bile daha sonra sana bıçak veya silahla saldırma olasılığını yükseltir ve boş yere düşman edinirsin. Sokakların kuralı yok, istediğin tekniği öğren. Bir kişi her an 10 kişiye dönüşebilir.

Zaten ben dövüşmeyi öğrenmek istemiyorum, böyle bir durum olursa bari kendimi savunmayı öğreneyim diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı