hAllederiz
Kilopat
Arkadaşlar 4 ay sonrasında ablası ile görüşmüş yaş konusunu ablası olumlu bakmadı ayrıldık. Destekleriniz için teşekkürler 
@biyolog16
@biyolog16
Ablasının lafına göre hareket eden biriyle zaten asla evlenilmez. Çok iyi olmuş görüşmediğiniz.Arkadaşlar 4 ay sonrasında ablası ile görüşmüş yaş konusunu ablası olumlu bakmadı ayrıldık. Destekleriniz için teşekkürler
@biyolog16
Seviyorsan neden olmasın.Adım Tuna. 2 yıldır çağrı merkezinde müşteri temsilcisi olarak çalışmaktayım. Yaklaşık 1 ay önce bir kız gözüme çarptı ve hoşuma gitmeye başladı. Kendisi ile asansörde birçok defa karşılaştık. Bakışıyorduk sürekli fakat bir türlü tanışma fırsatı olmadı. Bir gün "bugün tanışma günü" dedim. Takip ettiğim kız farklı bir arkadaşım ile arkadaşlarmış Anlayacağınız ortak arkadaşımız varmış. Ortak arkadaşımın yanında gördüm ve kendisi hakkında bilgiler aldım. Ortak arkadaş aracılığı ile de tanışma fırsatım oldu. Kendisi ile 2 haftalık bir tanışıklığımız var. İkimiz de birbirimizden hoşlanıyoruz. Mesajlaşırken bile aşırı derecede eğlenıyoruz. Aşık mıyım bilmiyorum ama kendisinin benden hoşlandığına eminim. Bu çarşamba günü kendisi ile bir yemeğe çıkacağım ve orada çıkma teklifi edeceğim. İşin garip kısmı benden 5 yaş büyük birisi. Yaşını göstermeyen genç biri kendisi. Sizce bu ilişki ilerlerse evlenmeli miyim? Bana ne gibi bir negatif yönü olur. İnanın ki çok düşündüm. Sizin de fikirlerinizi almak için bu diyaloğu başlattım. Fikirleriniz benim için önemli.
19 yaşındayım 23 yaşındaki bir kadın benden çok hoşlanıyor. Her şeyini anlatıyor çok samimi yaklaşıyor. Kafa yapımız düşüncelerimiz birebir dedikleri doğruysa.Adım Tuna. 2 yıldır çağrı merkezinde müşteri temsilcisi olarak çalışmaktayım. Yaklaşık 1 ay önce bir kız gözüme çarptı ve hoşuma gitmeye başladı. Kendisi ile asansörde birçok defa karşılaştık. Bakışıyorduk sürekli fakat bir türlü tanışma fırsatı olmadı. Bir gün "bugün tanışma günü" dedim. Takip ettiğim kız farklı bir arkadaşım ile arkadaşlarmış Anlayacağınız ortak arkadaşımız varmış. Ortak arkadaşımın yanında gördüm ve kendisi hakkında bilgiler aldım. Ortak arkadaş aracılığı ile de tanışma fırsatım oldu. Kendisi ile 2 haftalık bir tanışıklığımız var. İkimiz de birbirimizden hoşlanıyoruz. Mesajlaşırken bile aşırı derecede eğlenıyoruz. Aşık mıyım bilmiyorum ama kendisinin benden hoşlandığına eminim. Bu çarşamba günü kendisi ile bir yemeğe çıkacağım ve orada çıkma teklifi edeceğim. İşin garip kısmı benden 5 yaş büyük birisi. Yaşını göstermeyen genç biri kendisi. Sizce bu ilişki ilerlerse evlenmeli miyim? Bana ne gibi bir negatif yönü olur. İnanın ki çok düşündüm. Sizin de fikirlerinizi almak için bu diyaloğu başlattım. Fikirleriniz benim için önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.