Kendinizde sevmediğiniz bir huy var mı?

Evet, hemen o konunun eksik olduğum bölümünü tekrar açar dinler not alırım.

Parabol`de hala ufak bir sıkıntım var. Çözmediğim kaynak kalmadı, denemelerde 1 soru garanti kaçırıyorum ve bu beni rahatsız edyor. Bütün gün çarşıda zor bir parabol kaynağı aradım.

Konularıda buraya açmıştım sanırım.
Kaçırdığın soruları öğreniyor musun tekrar? Hani bu soruyu bu yüzden kaçırmışım, eğer böyle yaparsam kaçırmam falan diye, onun dışında dikkatsizlik yüzünden de kaçabilir.
 
Kaçırdığın soruları öğreniyor musun tekrar? Hani bu soruyu bu yüzden kaçırmışım, eğer böyle yaparsam kaçırmam falan diye, onun dışında dikkatsizlik yüzünden de kaçabilir.

Genel olarak evet, ama takıntılı şekilde parabolü iyi öğrenmediğimi düşünüyorum. Bir kaynak daha bitirmem gerekli diye kendime söyleniyorum.
Çok olmasa da var biraz. Bu mesajı yarın yazacaktım ama sizi bekletmek istemedim.
Çok teşekkür ederim, çok incesin.
Ertelemek.
Ders çalışmayı sevmemek.
İnsanlar genelde anlamadığı şeyleri sevmezler, işin temelini öğrenebilirseniz, seveceğinizden eminim.
 
Dışarıdan efendi biri gözüküyorum ama bazen çok çirkinleşiyorum ve çoğu şeyi kafama takıyorum biraz da yufka yürekliyim kavga ettiğim kişiden özür dilemiştim bir ara bu yönlerimden nefret ediyorum bir de erteleme hastalığı var.
 
Yerli yersiz içimden bir gülme hissi gelir, bazen iyi hissettirse de genelde kötü sonuçlar doğuruyor.

Örnek olarak bir şey söylüyorum fakat o anda güldüğüm için karşıdaki kişi inanmıyor veya çok ciddi ortamlarda bu olay olduğu için hoş olmuyor.
 
Çok sinirlenmem. Aslında pamuk gibi biriyim ama sinirlendiğimde gözüm döner. O an kimseyi gözüm görmez ne yaptığımı bilmem. Daha 13 yaşında sinirden odanın camına yumruk atıp kırmıştım. Sinirden acısını bile hissetmedim. 3 4 kişi zor sakinleştirdiler. Birde sabırsızlık var.
 
Ertelemek, çok hızlı dikkatimin dağılması, üşengeç ve tembel biri olmam, her zaman rahatı seçmem.
Bir de çok çabuk sinirlenmem. En ufak şeyde patlayasım geliyor. Karşımdaki insanı kaçırmamak için zorlanıyorum.
Bir de birini bana bakarken yakalarsam o anki hal ve hareketlerim istemsiz çok fazla değişiyor. Rahatsız olduğum belli oluyordur dışarıdan. Bir gün yanlış anlaşılmaktan korkuyorum.
 

Geri
Yukarı