DCS World videolarınızı izledim. Devamı gelse izlerim her günHobi uçmak, kişisel bakım.
DCS World videolarınızı izledim. Devamı gelse izlerim her günHobi uçmak, kişisel bakım.
DCS World videolarınızı izledim. Devamı gelse izlerim her gün![]()
Elinize sağlık. Gayet güzel olmuş.2.denemem. Sizce güzel parlamış mı? Sağ tarafın kapılarına yaptım bugün. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.Elinize sağlık. Gayet güzel olmuş.
Eklemeyi unutmuşum. Düzenleyip ekledim. Kusura bakmayın.6. soruyu göremedim. Uykuluyum ondan mı acaba?![]()
Ben hayatımı böyle sürdürüyorum ve memnunum. Çalışmadığım zamanda genelde sosyalde takılır ve hobilerim ile ilgilenirim. Boş durmam yani.Çalışma planlarını gördüğümde her zaman gülesim gelir. Çalışmak için saatin gelmesini beklemek bana saçma geliyor. Hele Youtube'daki şu çalışmalarını bile saatle yapanlar daha da bir güldürüyor beni.
Kriterleri kendi kafanızda oluşturabilirsiniz. Çok detaylı olacağı için hiç o topa girmedim.1. Sorudan puan alma kriteri nedir? Ucu açık geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.