326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 30 Ağustos 2020 #41 Fuat Ergin dedi: Hocam keşke kapı yerine kaputa atsaydınız kaputta daha güzel parlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam daha bugün kaputa cila atmıştım. Kaput bayağı parladı ama. Kaputa bugün bir de seramik attırdım. Kaputta güzel duruyor hakikaten. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2020
Fuat Ergin dedi: Hocam keşke kapı yerine kaputa atsaydınız kaputta daha güzel parlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam daha bugün kaputa cila atmıştım. Kaput bayağı parladı ama. Kaputa bugün bir de seramik attırdım. Kaputta güzel duruyor hakikaten.
Fuat Ergin Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 23 30 Ağustos 2020 #42 326001 dedi: Hocam daha bugün kaputa cila atmıştım. Kaput baya parladı ama. Kaputa bugün bir de seramik attırdım. Kaputta güzel duruyor hakikaten. Genişletmek için tıkla... Özel olmazsa eğer,fotoğrafını çektiyseniz atma şansınız var mı? Araba konusunda biraz ilgiliyim.
326001 dedi: Hocam daha bugün kaputa cila atmıştım. Kaput baya parladı ama. Kaputa bugün bir de seramik attırdım. Kaputta güzel duruyor hakikaten. Genişletmek için tıkla... Özel olmazsa eğer,fotoğrafını çektiyseniz atma şansınız var mı? Araba konusunda biraz ilgiliyim.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.490 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 30 Ağustos 2020 #43 Oturduğum yerde oturuyorum. Nefes bile almıyor olabilirim.
KS KS Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 30 Ağustos 2020 #44 Vavien. dedi: Oturduğum yerde oturuyorum. Nefes bile almıyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Korkutmak istemem ama ölmüş olabilirsiniz
Vavien. dedi: Oturduğum yerde oturuyorum. Nefes bile almıyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Korkutmak istemem ama ölmüş olabilirsiniz
J Jirameister Femtopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 16 30 Ağustos 2020 #45 Tokiler dedi: Kopya yeteneği +50 olmuş diye duydum. Genişletmek için tıkla... İlk öğrencim olarak alabilirim seni bak bu kıyağımı unutma
Tokiler dedi: Kopya yeteneği +50 olmuş diye duydum. Genişletmek için tıkla... İlk öğrencim olarak alabilirim seni bak bu kıyağımı unutma
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.490 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 30 Ağustos 2020 #46 Jirameister dedi: İlk öğrencim olarak alabilirim seni Bak bu kıyağımı unutma Genişletmek için tıkla... Niye böyle bir hesap açıyorsunuz ya? Bir an Jira ban yedi de yeni hesap açtı sandım.
Jirameister dedi: İlk öğrencim olarak alabilirim seni Bak bu kıyağımı unutma Genişletmek için tıkla... Niye böyle bir hesap açıyorsunuz ya? Bir an Jira ban yedi de yeni hesap açtı sandım.
J Jirameister Femtopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 16 30 Ağustos 2020 #47 Vavien. dedi: Niye böyle bir hesap açıyorsunuz ya? Bir an Jira ban yedi de yeni hesap açtı sandım. Genişletmek için tıkla... İşimde profesyonelim bunu fark etmiş ve “bir an Jira” sanmanız iyiye işaret doğru yolda ilerliyorum, saygılar
Vavien. dedi: Niye böyle bir hesap açıyorsunuz ya? Bir an Jira ban yedi de yeni hesap açtı sandım. Genişletmek için tıkla... İşimde profesyonelim bunu fark etmiş ve “bir an Jira” sanmanız iyiye işaret doğru yolda ilerliyorum, saygılar
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Ağustos 2020 #48 Jirameister dedi: İşimde profesyonelim bunu fark etmiş ve “bir an Jira” sanmanız iyiye işaret doğru yolda ilerliyorum, saygılar Genişletmek için tıkla... Ben de gerçek Jira sanmıştım bir aralar.
Jirameister dedi: İşimde profesyonelim bunu fark etmiş ve “bir an Jira” sanmanız iyiye işaret doğru yolda ilerliyorum, saygılar Genişletmek için tıkla... Ben de gerçek Jira sanmıştım bir aralar.
J Jirameister Femtopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 16 30 Ağustos 2020 #49 Tokiler dedi: Ben de gerçek Jira sanmıştım bir aralar. Genişletmek için tıkla... Evet bu da doğru yolda olduğuma işaret, ne kadar başarılı olduğum belli oluyordur herhalde, yaptığım işte profesyonelim öğrencimsin unutma
Tokiler dedi: Ben de gerçek Jira sanmıştım bir aralar. Genişletmek için tıkla... Evet bu da doğru yolda olduğuma işaret, ne kadar başarılı olduğum belli oluyordur herhalde, yaptığım işte profesyonelim öğrencimsin unutma
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 30 Ağustos 2020 #50 Yaşım 14, 50 puan aldım .