Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu devirde kendim gibi birine kolay kolay denk geleceğimi sanmıyorum Kendimi övme amaçlı söylemiyorum ancak gerçekten evlenirdim. Yanlış bir insan olmadığımdan eminim.
Bir dakika ya soruyu yanlış mı anladım acaba? Hayır hayır olmaz, evlenmem
Benimle evlenmeyi düşünen kadını direkt hayatımdan çıkardım çünkü normal birinin böyle bir şeyi istemesi imkansız. Akıl sağlığı yerinde olan kim duygusal bağ düşmanı, sorumluluktan ölesiye kaçan, çocuklardan (özellikle erkek) nefret eden, ne zaman ne yapacağı belli olmayan dengesiz bir sosyopatla evlenmek ister ki? Yeteri kadar açık oldu sanırım.
Not: Şaka değil gerçekten bu yüzden terkettiğim biri oldu.
Ben aynaya bakarken kendime gülümseyerek "Seni yerim sevimli şey" gibilerinden sözler söyleyen, garip garip pozlar veren bir insanım. Yani kız olsam ilk kendime verirdim(sevgimi).
Evlenmeyi bırak, aynı düşünce yapısında olduğum için dünyanın neresinde olursa olsun tüm varlığımı harcayıp bulurdum o kişiyi. Hatta gelişen teknoloji ile başka galakside olsa bile arardım ölene kadar.