Kerem Kınık istifa etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok erken istifa etmiş ya, şaka gibi.

Son dakikaya kadar durdu şimdi kaçıyor.

Samsun, ilkadım'da yaşıyorsun, annenin babanın memleketini hor görüyorsun, kendin de Anadolu'lusun ve ek olarak Bdp'sinden HDP'sine Hadep'inden Ysp'sine bu tür partilerin terörle ve teröristlerle ilişkisi bu kadar açıkken bunu inkar edenlere de Anadolu'lu diye hakaret edip hem kendine hem de neredeyse 80 milyonluk bir güruha hakaret ediyorsun.
2. bir selo durumu yaşadım, üzülmüyorum artık.

Anadolu'lu diye tabir ettiğim kesim eğitimden uzak, araştırmayan kesimdi. Bunu saçma sapan yerlere çekmeye gerek yok.
Sınır güvenliğimizi sağlamanın oy kazanmak için olduğunu söylüyorsun, yurtta barış politikasına aykırıysa niye ışid temizlenmesine rağmen hala ypd, pyd, sdg ve türevleri cirit atıyor Suriye'nin kuzeyinde? Esad niye oralarda hala otorite sağlayamadı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben açıklamaktan yoruldum artık, cevap olarak video koymayı hiç sevmesemde zorluyorsunuz.

Senin cam her gün taş atilsa taş atani uzaklastirmaz misin? Her gün bombalar yediği günlerde vardı bu ülkenin.
AKP yüzünden.
Genel başkan boy boy fotoğrafları var teröristler ile bırak şu işleri. Vekillerin teröristlerle fotoğrafları var.
Kürt sorununa bir çözüm istendi ama maalesef aktörün AKP gibi bir garabet olduğu akıl edilemedi. Siz ise böyle bir çözüm sürecinin fotoğraflarını önümüze atıyorsunuz. Yahu çözüm aranırken kimle görüşülecekti Allah aşkına? Her türlü aktörler masaya yatırılmalı.
Genel başkan abdullah öcalan heykeli yapacağız diyordu gir bak HDP PKK değilmiş umit ozdag görse eli ayağı titrerdi.
@388526 haberi paylaşmış. Demirtaş'ın kendisi özür dilemiş. Orada "barış için çabalayan herkes" kast ediliyor. Nitekim bu ülkede Kenan Evren heykelleri de bulunuyor. Ha bu Öcalan'ın heykelinin meşru olabilmesi anlamına gelmiyor. Zaten Demirtaş'ın bu açıklaması yanlış.

Ümit Özdağ ise ağza alınmayacak boş bir herif. Bu elemanı alıntıladığına göre yaşĵn 12 falan. Büyüyünce dön bir daha bak bu yazdıklarıma. Ana meseleye dönelim:

• Öcalan, 2015 seçimleri döneminde "başkanlık sistemini destekleriz" demişti. Aksine, Demirtaş ise bu tip terörist aktorlerden rol çalarak ve HDP seçmenine yol göstererek ünlü "seni başkan yaptırmayacağız" çıkışı ile Erdoğan-Öcalan anlaşmasını bozdu. Aktif bir seçim süreci sonrası meclise 80 vekille girildi. Sonrasında da hükumet kurulamayınca yaratılan korku iklimini hepimiz biliyoruz. Asıl terörist olan AKP hükumeti yüzlerce insanımızı öldürdü.
  • 2019 yererl seçimlerinde Öcalan, HDP seçmenini "tarafsız kalmaya" çağırdı. Demirtas ise aksine "HDP'nin belirleyici gücünü göstermesi açısıdan tarihi bir fırsat" olarak tanımladığı aynı seçimlerde CHP lehine destek istedi. Sonucu biliyoruz. Muhalefetin 20 sene içerisindeki en büyük başarımları kazanıldı.
Sonuç olarak Demirtaş yanlış açıklamalar yapmış, yanlış duruşlar sergilemiş olabilir. Bunların öz eleştirilerini verdi. Kimine samimi gelir, kimine gelmez. Kimi kendisini barış insanı görür, kimi terörist. Ben sadece yukarıda birkaç bilgi tükürdüm. Ana konuyu anlamazsınız belki, evet Öcalan ile takışıyorlar. :D Öcalan'ın her türlü anti-demokratik çabasına karşı çıkıyor. Konudan biraz bağımsız, HDP içerisinde terör sempatizanı vekillerin bulunma ihtimali de ihmal edilmemeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı