2. bir selo durumu yaşadım, üzülmüyorum artık.Samsun, ilkadım'da yaşıyorsun, annenin babanın memleketini hor görüyorsun, kendin de Anadolu'lusun ve ek olarak Bdp'sinden HDP'sine Hadep'inden Ysp'sine bu tür partilerin terörle ve teröristlerle ilişkisi bu kadar açıkken bunu inkar edenlere de Anadolu'lu diye hakaret edip hem kendine hem de neredeyse 80 milyonluk bir güruha hakaret ediyorsun.
Sınır güvenliğimizi sağlamanın oy kazanmak için olduğunu söylüyorsun, yurtta barış politikasına aykırıysa niye ışid temizlenmesine rağmen hala ypd, pyd, sdg ve türevleri cirit atıyor Suriye'nin kuzeyinde? Esad niye oralarda hala otorite sağlayamadı.
AKP yüzünden.Senin cam her gün taş atilsa taş atani uzaklastirmaz misin? Her gün bombalar yediği günlerde vardı bu ülkenin.
Kürt sorununa bir çözüm istendi ama maalesef aktörün AKP gibi bir garabet olduğu akıl edilemedi. Siz ise böyle bir çözüm sürecinin fotoğraflarını önümüze atıyorsunuz. Yahu çözüm aranırken kimle görüşülecekti Allah aşkına? Her türlü aktörler masaya yatırılmalı.Genel başkan boy boy fotoğrafları var teröristler ile bırak şu işleri. Vekillerin teröristlerle fotoğrafları var.
@388526 haberi paylaşmış. Demirtaş'ın kendisi özür dilemiş. Orada "barış için çabalayan herkes" kast ediliyor. Nitekim bu ülkede Kenan Evren heykelleri de bulunuyor. Ha bu Öcalan'ın heykelinin meşru olabilmesi anlamına gelmiyor. Zaten Demirtaş'ın bu açıklaması yanlış.Genel başkan abdullah öcalan heykeli yapacağız diyordu gir bak HDP PKK değilmiş umit ozdag görse eli ayağı titrerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.