Kerem Kınık istifa etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Agam, bu kadar uzatmaya gerek yok 14 Mayıs'ta belli olacak 2 günden az kaldı. @I am Negan

Ben buradan iddiamı yeniliyorum 15 Mayıs'ta yeniden R.T.E. kazanacak. Taraf tutmuyorum ama bu bir gerçek. Tahminen %53 alacağını düşünüyorum. %3 Oğan, %44 K.K.
15 Mayısta rte kazanamaz. Çünkü KK’nin arkasında koca bir kitle var. %10 İYİP seçmeni %20-25 CHP seçmeni %1 civarı küçük seçmenler %10-13 YSP seçmeni. Ve bunların içinde olmayan normalde oy vermeyen en az %7’lik seçmen. (Normalde oy vermeyen dediğim boş atan yeni yaşı tutanlar veya farklı partiye atanlar.)

Onu zaten ben de biliyorum. Ben insanlar konunun yeni olduğunu sanmasın 8.000₺ asgari ücretten bile daha düşük demesin diye ben o zamanın asgari ücretinden neredeyse 4 kat daha pahalı olduğunu belirttim.

Bana 8500 lira asgari ücretle ev geçindiren birini gösterir misin ama tek çalışacak eşi çalışmayacak. Senin alıntıladığın konuda sen 8500'ün az olmadığını savunuyosun o yüzden soruyorum. 2021 yılı için verdiğin örnekte benim çalıştığım yerde insanlar çok refah içinde değildi ama evlerini de geçindiriyordu. Bir de mesajında hükümet değişirse asgari ücretliler villa mı alacak demişsin kimsenin villa gibi bir derdi yok zaten AB standartlarında yaşamak yeter insana.

Sanırsam aklına daha yeni gelmiş bu tür bir girişimde bulunmak.

Bana 8500 lira asgari ücretle ev geçindiren birini gösterir misin ama tek çalışacak eşi çalışmayacak. Senin alıntıladığın konuda sen 8500'ün az olmadığını savunuyosun o yüzden soruyorum. 2021 yılı için verdiğin örnekte benim çalıştığım yerde insanlar çok refah içinde değildi ama evlerini de geçindiriyordu. Bir de mesajında hükümet değişirse asgari ücretliler villa mı alacak demişsin kimsenin villa gibi bir derdi yok zaten AB standartlarında yaşamak yeter insana.
2021'de doktor maaşı 8-10K civarında idi. Zaten 8K ile aç kalmadan yaşarsan iyisin. Ben 2021'den bahsediyorum. Bunun altını çiziyorum.
Ekran Görüntüsü (876).png

Evet zaten ülkenin %50 küsürü asgari ücretle çalışıyor… Ve sadece “İstanbul“ için bir ev kirası en az 7000-8000₺… Açlık sınırı 9700₺… Yoksulluk sınırı 33700₺… 4 kişilik bir ailenin hepsi 8500₺ asgari ücret ile çalışırsa anca yoksulluk sınırı geçiyorlar. (Forumda yaşı küçük kardeşlemiz olduğundan belirtiyim yoksulluk, açlık sınırları 4 kişilik bir aile için belirlenir yani bu miktarlar 4 kişilik bir aile için 9700-33700₺.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı