Kernel Power 31 Hatası ve PC Kapanıyor

macit29

Kilopat
Arkadaşlar bilgisayarım kendi kendine kapanıyor, fişten çekmişim gibi oluyor ve ardından hemen açılmaya başlıyor. Olay görunteleyinci de bir hata buldum kapma saatiyle hatanın saati uyuşuyor hatanın adı Kernel Power 41 hatası.
lütfen yardım edin ne yapmam gerkiyor?
11.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
System hatası format atmanız lazım.

Temiz format attım, bios güncelledim. Sistem zaten 2 haftalık yeni topladım. Güncelleştirmeler tamam driverlar her şey tamam yine oluyor yine oluyor. Donanımsal diyeceğim ama oyun oynarken bir kez dahi olmadı. Windowstayken film izlerken vs. oluyor sürekli. Günde 8-9 kere aynı hata reset atıp duruyor

Yazılımsal olarak her şeyi yaptıysanız ve hala aynı sorunu yaşıyorsanız donanımsal sorun var demektir. Parçalarınızı tek tek denemeniz gerekiyor.

arkadaşlar psu mu değiştirdim besliyemediği için oluyomuş sanırım şu an öyle bi sorunum yok sorunum çözüldü sistemsel deği donanımsal bi sıkıntıymış

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı