İkisini de sevmem. İkisi arasından birini seçecek olursan Şehinşah derim.
Technopat'ta böyle objektif bir yorum görebileceğimi düşünmezdim, bir yaşıma daha girdim.Khontkar. Amerikadaki Trap Kültürünüü Türkiyeye tanıtan ve bu işi en iyi şekilde yapan kişidir bence. ati242 , patron bomboş rapçiler. Zaten Genelde ABD Hiphop, , sounthern hiphop dinlerim. khont , bixi , lil zey , GRKM Bu Bu Sound İşini En iyi yapanlardan. Şuanki Drill çöpçüleri yerine bu saydığım isimler dinlense keşke.
ülkemizde khontkara karşı büyk bir önyargı var. size şöyle bahsedeyim. bu adam ne trend olursa onu yapmıyor. canı ne müzik yapmak isterse onu yapıyor. Adamın 3 Farklı Ses Kullanımı var.
en sevdiğim parçaları da şunlar ;
Arkanızdan esen rüzgar mı objektif oluyor?Technopat'ta böyle objektif bir yorum görebileceğimi düşünmezdim, bir yaşıma daha girdim.
Ek olarak ROCKNROLLA'yı da ekleyelim.
Technopat'ta böyle objektif bir yorum görebileceğimi düşünmezdim, bir yaşıma daha girdim.
Ek olarak Rocknrolla'yı da ekleyelim.
Khontkar. Amerikadaki Trap Kültürünüü Türkiyeye tanıtan ve bu işi en iyi şekilde yapan kişidir bence. ati242 , patron bomboş rapçiler. Zaten Genelde ABD Hiphop, , sounthern hiphop dinlerim. khont , bixi , lil zey , GRKM Bu Bu Sound İşini En iyi yapanlardan. Şuanki Drill çöpçüleri yerine bu saydığım isimler dinlense keşke.
ülkemizde khontkara karşı büyk bir önyargı var. size şöyle bahsedeyim. bu adam ne trend olursa onu yapmıyor. canı ne müzik yapmak isterse onu yapıyor. Adamın 3 Farklı Ses Kullanımı var.
en sevdiğim parçaları da şunlar ;
Ben bu konuda Şehinşah'a karşı bir tavırda bulunmadım, konuyu ilk sayfadan son sayfalara kadar okumanı öneririm.Arkanızdan esen rüzgar mı objektif oluyor?
Ben bu konuda Şehinşah'a karşı bir tavırda bulunmadım, konuyu ilk sayfadan son sayfalara kadar okumanı öneririm.
Muhatap olduğum arkadaş gayet objektif bir yorum yapmış bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.