Khontkar mı Şehinşah mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Lirikalite yok Khontkar'da. Keşke trap adlı müziği de daha iyi kullanabilseydi.

Lirik olan parçaları da var olmayan parçaları da. Sırf popüler olan şeyleri yapmıyor bu adam.
jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jengajenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jengajenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jengajenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jengajenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jengajenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jengajenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jengajenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga jenga

Şehinşah'ı da dinlerim khontkarı da. Ama son zamanlarda Şehinşah aşırı bozdu. Khonrkar benim kulağıma daha hitap ediyor. Sen git bak bakayım Amerika'da global kültüre. Git sözlerine bak khontkara dua edersin. He khontkar Türkiye'nin gucci mane / migos'udur. Bunu objektif şekilde herkesin kabullenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Lirik olan parçaları da var olmayan parçaları da. Sırf popüler olan şeyleri yapmıyor bu adam.

Şehinşah'ı da dinlerim khontkarı da. Ama son zamanlarda Şehinşah aşırı bozdu. Khonrkar benim kulağıma daha hitap ediyor. Sen git bak bakayım Amerika'da global kültüre. Git sözlerine bak khontkara dua edersin. He khontkar Türkiye'nin gucci mane / migos'udur. Bunu objektif şekilde herkesin kabullenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Şehinşah kendini tekrarlamayan bir adam, aynı parça içerisinde 15 kez tarz değiştirebilen de birisidir kendisi. Bkz: Kunteper. Khontkar dinliyorum, daily mixde; beamer boi, görmedin böylesini, kaçarsa vur, geldiğim yer var. Kendisini ayrı değerlendirmem gerekirse, sesini iyi kullanıyor, karaktersiz ve iğrenç bir insan. Şehinşah'la karşılaştırmak gerekirse; ki konumuzda bu zaten, kendisi her konuda sınıfta kalıyor. Şehinşah'ı ilk dinlediğin anda hiçbir kelimeyi anlamıyorsun, tekrar tekrar dinleyince sanki tekrar tekrar izlediğin bir film gibi yeni detaylar görüyorsun. Hiç sıkılmadan dinlerim kendisini.

Şehinşah kendini tekrarlamayan bir adam, aynı parça içerisinde 15 kez tarz değiştirebilen de birisidir kendisi. Bkz: Kunteper. Khontkar dinliyorum, daily mixde; beamer boi, görmedin böylesini, kaçarsa vur, geldiğim yer var. Kendisini ayrı değerlendirmem gerekirse, sesini iyi kullanıyor, karaktersiz ve iğrenç bir insan. Şehinşah'la karşılaştırmak gerekirse; ki konumuzda bu zaten, kendisi her konuda sınıfta kalıyor. Şehinşah'ı ilk dinlediğin anda hiçbir kelimeyi anlamıyorsun, tekrar tekrar dinleyince sanki tekrar tekrar izlediğin bir film gibi yeni detaylar görüyorsun. Hiç sıkılmadan dinlerim kendisini.

Karakter konusunda bir şey diyemem fakat adam mix masteringini, beatleri kendisi 0'dan yapıyor. Bunu gözden çıkarmamak lazım.

Young Thug Türk olsa bizim milletten çok çekerdi valla 😃. Mesela bağlantıdaki sözler aşırı absürt.

Aralarındaki fark bu şarkıda var. Ben Khontkar'ı uzun zamandır dinlerim. (Sevdiğimden değil, objektif bakmak için.) Khontkar'ın şarkılarının hiç biri eski Şehinşah'ın yanına yaklaşamaz. Bir kaç örnek:

Yenilerden de hoş olan:

PP'den yargılamayın Şehinşah fanı değilim, ayrıyeten belirtmek isterim. Khontkar'ın geçmişine baktığımda Trap müzik adına çok değerli işler yaptığının da farkındayım ama artık trap müzikte Ceg derim, geçerim.

Ve tabi konu Şehinşah iken:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı